Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Σήμερα και αύριο πραγματοποιείται η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αλίμου

Σήμερα και αύριο πραγματοποιείται η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αλίμου

Ήδη από το πρωί αρκετοί Αλιμιώτες και Αλιμιώτισσες ήρθαν στα Α ΚΑΠΗ Αλίμου για την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο δήμος Αλίμου.

Όσοι θέλετε να προσέλθετε μπορείτε να το κάνετε και χωρίς ραντεβού αλλά χρειάζεται να γνωρίζετε το ΑΜΚΑ σας και να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα.

«Αρκούν μόλις λίγα λεπτά από τον χρόνο μας ώστε να σώσουμε μία ζωή. Πρόκειται για την κορυφαία πράξη εθελοντισμού που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά. Όσοι προσέρχονται χρειάζεται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους. Η διαδικασία κυλά γρήγορα και δεν υπάρχει μεγάλη αναμονή, ενώ τηρούνται όλα τα μέτρα», αναφέρει στο Alimos Online ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της ομάδας εθελοντών Αλίμου, Στέφανος Διαμαντής.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Μαρία Αραπάκη, δήλωσε στο Alimos Online: «Περιμένουμε σήμερα και αύριο τους πολίτες να αιμοδοτήσουν. Σήμερα ως τις 13:00 θα είμαστε στο Α' ΚΑΠΗ και αύριο απο τις 10:00 έως τις 13:00 στο Β' ΚΑΠΗ που βρίσκεται στο Άνω Καλαμάκι. Η συνεργασία με το Ασκληπιείο Βούλας είναι πάντα άψογη και το προσωπικό είναι εξαιρετικά φιλικό και εξυπηρετικό».