Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

O Άλιμος γιόρτασε την τελευταία ημέρα της Αποκριάς με μία μεγάλη παρέλαση

O Άλιμος γιόρτασε την τελευταία ημέρα της Αποκριάς με μία μεγάλη παρέλαση

Λίγο μετά τις 12:00, η λεωφόρος Καλαμακίου μετατράπηκε σε ένα μεγάλο, ξέφρενο πάρτι.

Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί,  σύλλογοι, τμήματα του ΘΟΠΑΑ, τα ΚΑΠΗ, το Κολυμβητήριο Αλίμου κ.α., παρέλασαν και σκόρπισαν γέλια και κέφι.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, καλωσόρισε τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες που παρευρέθηκαν και ανέφερε πως μετά από δύο χρόνια απουσίας, η αποκριάτικη παρέλαση του Αλίμου επέστρεψε πιο μεγάλη από ποτέ. «Ελπίζω πως κάποια στιγμή το καρναβάλι του Αλίμου θα ξεπεράσει της Πάτρας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κεντρικός παρουσιαστής ήταν ο Μάρκος Σεφερλής που είχε διαδραστικότητα με το κοινό, ενώ είδαμε και χορεύτριες από το Ρίο που λικνίζονταν υπό τους ήχους του Λατίνου Dj Αlex de Leon.

Η μουσική του πλημμύριζε από τα μεγάφωνα τον δρόμο και η λεωφόρος Καλαμακίου φιλοξένησε ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι. Οι καρναβαλιστές ξεκινούσαν από την οδό Νίκης και έφταναν έως και την παραλιακή, ενώ στο ενδιάμεσο χόρευαν, τραγουδούσαν και παρέσερναν τον κόσμο με το κέφι τους.

Η προσέλευση ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, αποδεικνύοντας πως η αποκριάτικη παρέλαση μάς είχε λείψει πολύ.