Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου έκοψε την πίτα του

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου έκοψε την πίτα του

Λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης, το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μαζί με την Επιτροπή Διαβούλευσης.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ανέφερε: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε καθιερώσει να κόβουμε την πίτα μας μαζί με την Επιτροπή Διαβούλευσης καθώς πιστεύουμε πως οι εθελοντές, οι πολίτες και οι σύλλογοι είναι αυτοί που συμβάλλουν για να έχουμε όλοι μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Τους τιμούμε ως ισότιμους με το Δημοτικό Συμβούλιο και γι’ αυτό κάνουμε από κοινού την κοπή της πίτας μας».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως αυτή είναι και η τελευταία κοπή πίτας της υπάρχουσας Δημοτικής Αρχής καθώς στο τέλος του έτους θα πραγματοποιηθούν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

«Είναι η τελευταία μας πρωτοχρονιάτικη πίτα πριν τις εκλογές καθώς στο τέλος του έτους η δική μου θητεία αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου, τελειώνει. Θέλω να πως ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ για τη ζωντανή συνεργασία και την ενεργή συμμετοχή σας ώστε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη». Ο Ανδρέας Κονδύλης ευχαρίστησε επίσης τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους υπαλλήλους του δήμου, τους εθελοντές αλλά και τη βοήθεια των ενεργών πολιτών.

Το κομμάτι «έπεσε» και παρέλαβε στον Ευάγγελο Ευαγγελίου, ο οποίος παρέλαβε τιμητικά ένα βιβλίο με την ιστορία του Αλίμου.