Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Aπολαύστε τη μαγεία του jacuzzi στο Masaji στον Άλιμο

Aπολαύστε τη μαγεία του jacuzzi στο Masaji στον Άλιμο

 

Στο Masaji, που βρίσκεται στη Λεωφ. Καλαμακίου 10, μπορείτε πλέον να απολαύσετε και την υπηρεσία του jacuzzi.

Oι θεραπείες με υδρομασάζ αναβαθμίζουν την ποιότητα της υγείας και της γενικότερης κατάστασης κάθε οργανισμού, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε τη ζωή γεμάτη ενέργεια, ευεξία και δύναμη.

Το υδρομασάζ δεν είναι απλά μια υπηρεσία χαλάρωσης και πολυτέλειας.

Με τον όρο υδρομασάζ μιλάμε για την άσκηση της πίεσης στο σώμα με νερό και αέρα που εκτοξεύονται από ειδικά jets με αποτέλεσμα το άτομο να απολαμβάνει ένα καθολικό και άκρως ευεργετικό μασάζ, προσφέροντας στον οργανισμό πολλά οφέλη.

Στο Masaji θα απολαύσετε και άλλες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όπως:

  • Μασάζ διαφόρων ειδών
  • Treatments
  • Ολιστικές θεραπείες
  • Reiki
  • Solarium
  • Sauna

Το μασάζ όπως και το Reiki, συμβάλουν στην αντιμετώπιση του στρες και του άγχους, της αϋπνίας, στην απελευθέρωση αρνητικών συναισθημάτων όπως θυμού, έντασης, και άλλων, με αποτέλεσμα την πνευματική διαύγεια, την ηρεμία, τη δημιουργική σκέψη και την αύξηση της ενέργειας μας σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο.

Αναζωογονηθείτε και θεραπευτείτε, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Masaji στον Άλιμο, αφήνοντας τους ειδικούς τη φροντίδα και την περιποίηση του σώματός και του πνεύματός σας.

Στόχος του Masaji είναι να σας προσφέρει χαλάρωση, ευεξία και να γνωρίσετε τα οφέλη της σωματικής και πνευματικής υγείας.

 

Masaji: Λ. Καλαμακίου 10, Άλιμος – 210 9858358