Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

O Αστέρας Αλίμου έκοψε την πίτα του

O Αστέρας Αλίμου έκοψε την πίτα του

Ο Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Αλίμου πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 19.00 στην κατάμεστη αίθουσα της θεατρικής σκηνής Αλίμου «Κάρολος Κουν».

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος, Πέτρος Τριαντόπουλος,  αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τα μέλη αναφέρθηκε στη λειτουργία, τους στόχους και τις δράσεις του Σωματείου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Θεοδωρόπουλο, την Πρόεδρο του ΘΟΠΑΑ Μαρία Ξένου, τον Αντιδήμαρχο Νίκο Αλβανό, ενώ οι προπονητές Χαράλαμπος Διαμαντόπουλος και Κωνσταντίνος Κτενάς έδωσαν τις ευχές τους.

Βραβεύτηκαν ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης για την προσφορά του στον Αθλητισμό και Πολιτισμό του Δήμου Αλίμου και ο κορυφαίος αθλητής Περικλής Ιακωβάκης για τις διακρίσεις του στον Ελληνικό και Παγκόσμιο Στίβο.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανος Διαμαντής, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Αντωνάκης, Δώρα Σύρμα, Γεώργιος Μακαριγάκης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Φαλιέρος, Αναστασία Σιμητροπούλου, Γιάννης Βέργης, Κωνσταντίνα Γκόνη, Ευδοξία Δουδωνή, η απελθούσα Αντιπερειφεριάρχης Δήμητρα Νάνου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΟΠΑΑ Διαμαντής Διαμαντόπουλος και ο υπεύθυνος του γηπέδου στο λόφο Πανί Φιλόστρατος Αστεριάδης.