Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο κατάστημα Magniflex θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο

Στο κατάστημα Magniflex θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για έναν ξεκούραστο ύπνο - Οι εκπτώσεις φτάνουν έως το 40%

Το σωστό στρώμα είναι το κλειδί για την ξεκούρασή μας ώστε να ξυπνάμε το πρωί γεμάτοι ενέργεια και νιώθωντας ξεκούραστοι.

Η εταιρεία Magniflex είναι ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως καθώς γνωρίζει καλά πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος μας και τα στρώματά της κατασκευάζονται πάντα με γνώμονα εσάς και τις ανάγκες σας.

Το νέο κατάστημα της εταιρείας άνοιξε πριν λίγους μήνες στον Άλιμο και τα ιταλικά στρώματα είναι απαλλαγμένα από χημικές ουσίες, χωρίς τοξικά, χωρίς φορμαλδεΰδη και προσφέρουν έναν υγιή ύπνο ανώτερης ποιότητας.

Έως και το τέλος Φεβρουαρίου θα βρείτε όλα τα είδη σε μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 40%.

Για τη Magniflex

Η φιλοσοφία Magniflex βασίζεται σε τέσσερις βασικές αξίες: την εξαιρετική ξεκούραση, τη σημαντικότητα της ευημερίας, την καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος.  Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία συμβάλλει στην πραγματοποίηση ενός μοναδικού ονείρου: προσφέροντας ξεκούραση που δεν είναι μόνο άνετη, αλλά βελτιώνει τη συνολική ποιότητα ζωής που είναι ισορροπημένη με το κοινό περιβάλλον.

Το Magniflex γεννήθηκε στην Τοσκάνη.  Τη δεκαετία του '60 ο Giuliano Magni δημιούργησε τα πρώτα του στρώματα σε ένα μικρό εργαστήριο.  Έκτοτε η Magniflex βοηθάει περισσότερους από 50 εκατομμύρια ανθρώπους να κοιμούνται καλύτερα, χάρη στις λύσεις και τα μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες άνεσης, χαλάρωσης και υγείας.

Σήμερα η εταιρεία είναι παρούσα παγκοσμίως με περισσότερους από 4.000 εμπόρους λιανικής σε 99 διεθνείς αγορές και είναι ο προμηθευτής περισσότερων από 500 μεγάλων ξενοδοχείων.

Στην πλούσια συλλογή της Magniflex, 100% Made in Italy,  με στρώματα, μαξιλάρια και ανωστρώματα θα βρείτε αυτά που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν την δική σας ανάγκη.  Επενδύστε στα προϊόντα με την υπογραφή της Magniflex, για εγγυημένα ποιοτικό ύπνο.

 

Μagniflex: Λεωφ. Ποσειδώνος 50, Άλιμος - 210 9812335

magniflex.gr