Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το νέο, ανανεωμένο μενού του Braxton

Το νέο, νόστιμο, μενού του Braxton

To Braxton είναι ένα αγαπημένο brunch spot κοντά στα σύνορα του Αλίμου με τον Άγιο Δημήτριο.

Πρόκειται για έναν all day προορισμό που το ψαγμένο brunch του το έχει κάνει talk of the town. Οι νέες, γευστικές προσθήκες στο μενού του είναι ό,τι καλύτερο. Τα γλυκά pancakes έχουν τον πρώτο λόγο και θα τα βρείτε σε γεύσεις bueno, lila pause, oreo,maple mix.

Το finger food όπως τα tacos κοτόπουλο, τα chimichanga, τα bao buns και οι κυδωνάτες τηγανητές πατάτες είναι για εκείνους που θέλουν να «τσιμπήσουν κάτι ελαφρύ» αλλά χορταστικό. Και ερχόμαστε στο κύριο μέρος του μενού με το burger με δύο μοσχαρίσια μπιφτέκια, το hot dog, το chicken melt, τα nuggets κοτόπουλου και το ζουμερό club sandwich να αποτελούν το κύριο μέρος του γευστικού μενού του.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα γλυκά του, το brownies, το banoffee αλλά και το κλασικό American French toast. Για όσους λατρεύουν την υγιεινή διατροφή, υπάρχουν χορταστικές σαλάτες που θα σας γεμίσουν ενέργεια για την υπόλοιπη ημέρα.

Όλα τα παραπάνω, συνοδεύονται με τον αγαπημένο μας καφέ.  Διαθέτει τρεις ποικιλίες καφέ, από Αμερική, Ασία και Αφρική με την κάθε μία να έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Επιπλέον, το Braxton έχει έναν όμορφο χώρο που συνδυάζει το Industrial με τις λιτές γραμμές και είναι ό,τι πρέπει για να απολαύσουν οι παρέες ένα γευστικό brunch καθώς ανταλλάσσουν τα νέα τους.

 

Braxton: Πόντου 20, Άγιος Δημήτριος – 211 424 1906

Instagram