Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Γλυφάδα: Παραδόθηκε στους πολίτες το σύγχρονο γήπεδο στίβου

Γλυφάδα: Παραδόθηκε στους πολίτες το σύγχρονο γήπεδο στίβου

Ένα οικοδομικό τετράγωνο στη γειτονική μας Γλυφάδα μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο γήπεδο στίβου.

Το γήπεδο έχει ταρτάν σύγχρονων προδιαγραφών, φωτισμό τελευταίας τεχνολογίας, αρκετό πράσινο, ενώ στο κέντρο του υπάρχουν όργανα γυμναστικής και παραδίδεται σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στους πολίτες της πόλης.

Βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δημελά-Τυρταίου-Μηδείας-Ηρακλείτου.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου:

Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, πάμε!

Ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στη Γλυφάδα μας μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο ανοιχτό γήπεδο στίβου, με πολύ πράσινο και πολλά όργανα γυμναστικής στο κέντρο του.

Η άθληση σε υπαίθριους χώρους είναι μεγάλο ζητούμενο της εποχής μας και η ανάγκη για τέτοιους χώρους είναι μεγάλη.

Έχουμε ήδη δημιουργήσει πολλούς και αύριο παραδίδουμε στο κοινό έναν ακόμα, για τον οποίο βάλαμε και πάλι τον καλύτερό μας εαυτό.

Το νέο στολίδι της πόλης μας βρίσκεται στο τετράγωνο Δημελά-Τυρταίου-Μηδείας-Ηρακλείτου και περιλαμβάνει αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες:

Ο στίβος με ταρτάν σύγχρονων προδιαγραφών, όργανα γυμναστικής, φωτισμός τελευταίας τεχνολογίας και πολλά καινούργια μεγάλα δέντρα που προσφέρουν και υπέροχη σκίαση τις ώρες που ο ήλιος είναι ψηλά.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για να παραδοθεί το έργο αυτό, τον υπεύθυνο της δημοτικής μας αρχής Περικλή Δορκοφίκη για το συντονισμό και τον εργοδηγό μας Βλάση Μπισμπίκη.

Δουλέψαμε μεθοδικά και οργανωμένα, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του οικοπέδου αυτού, όπως και του δεύτερου στην ίδια περιοχή όπου σύντομα θα παραδώσουμε ένα ολοκαίνουργιο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που επί δημαρχίας του προκατόχου μου Κώστα Κόκκορη ψήφισαν για την αγορά των οικοπέδων αυτών, ταλαιπωρήθηκαν άδικα, δικαιώθηκαν στο δικαστήριο και σήμερα είμαι σίγουρος ότι χαίρονται με το τελικό αποτέλεσμα, προς όφελος της πόλης μας και των κατοίκων της.

Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα.