Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το εστιατόριο Bebi’s έχει έναν κατάλογο γεμάτο ξεχωριστές επιλογές

Το εστιατόριο Bebi’s έχει έναν κατάλογο γεμάτο ξεχωριστές επιλογές

Το εστιατόριο Bebi’s είναι ένα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια για καλό και ποιοτικό φαγητό στον Άλιμο.

Ο όμορφος και cozy χώρος του με τις βελούδινες καρέκλες και τους άνετους καναπέδες, ξεχωρίζει για τις γευστικές επιλογές του καταλόγου του. Διατηρώντας πίστη στις παλιές αξίες και με οικογενειακή παράδοση στην εστίαση, στον χώρο του μπορείτε να απολαύσετε ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες γνωρίζοντας την ελληνική κουζίνα «αλλιώς».

Φύκι τηγανητό με αφράτη ταραμοσαλάτα, πατάτες τηγανητές με γραβιέρα, καταϊφάκια φέτας με μέλι αποτελούν τα αγαπημένα μας ορεκτικά και μας ανοίγουν την όρεξη για γευστικό ριζότο ή μακαρονάδες. Εκλεκτά θαλασσινά και Canadian style pizza έρχονται να συμπληρώσουν τον κατάλογο. Όμως, οι λάτρεις του κρέατος σίγουρα θα απολαύσουν τα ζουμερά και αργοψημένα κρεατικά του και τις prime κοπές,  κάποιο από τα burgers του ή τις επιλογές Της Ώρας.

Δεν είναι τυχαίο που στις online πλατφόρμες αξιολόγησης έχει πολύ υψηλή βαθμολογία. Το εστιατόριο Bebi’s συνδυάζει τις εξαιρετικές πρώτες ύλες με την ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα και τις οικονομικές τιμές. Σίγουρα μία επίσκεψη στο εστιατόριο είναι μία εμπειρία που οι καλοφαγάδες θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα και θα το κάνουν στέκι τους.

 

Bebi’s: Λοχαγού Χρονόπουλου 50, Άλιμος – 210 9880049 / 210 9800688