Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Άλιμος Ν.Α.Σ Betsson: Σήμερα ο αγώνας για την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας

Άλιμος Ν.Α.Σ Betsson: Σήμερα ο αγώνας για την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας

Ένα πολύ σημαντικό αγώνα έχουν σήμερα τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Αλίμου.

Η γυναικεία ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, με τις καθοδηγίες του Βαγγέλη Πάτερου, θα αντιμετωπίσουν σήμερα στον Άλιμο την ΝΕ Πατρών για την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στις 21:30 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου.

Η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να προκριθεί η ομάδα στο Φάιναλ Φορ της Πάτρας (3-4 Φεβρουαρίου), στην παρθενική της συμμετοχή στη διοργάνωση του Κυπέλλου και να γίνει ο ΆΛΙΜΟΣ ΝΑΣ η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα που πετυχαίνει αυτό το επίτευγμα.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών πείσμωσε τα κορίτσια, τα οποία θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να επανέλθουν όχι μόνο στις νίκες, αλλά και στις πειστικές εμφανίσεις, με τον πρόεδρο του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ BETSSON, Γιάννη Ζουμπουλίδη να στηρίζει τις αθλήτριες του. Όπως δήλωσε στο alimoswaterpolo.com:

«Ως Σύλλογος περιμένουμε κατάθεση ψυχής από τις αθλήτριες μας, για να καταφέρουμε να γράψουμε ακόμη μια φορά ιστορία, ως η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα που προκρίνεται στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας. Ένα μικρό βήμα κάθε φορά. Είμαστε πάντα δίπλα στα κορίτσια μας και στα καλά αποτελέσματα και στα δύσκολα. Η ομάδα θα συσπειρωθεί, θα βγει πιο δυνατή και θα αποδείξει την ποιότητα που έχει».