Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Διαδικτυακή συνάντηση των μαθητών του ΕΠΑΛ Αλίμου με τον Οδυσσέα Αθανασίου της LamdaDevelopment

Διαδικτυακή συνάντηση των μαθητών του ΕΠΑΛ Αλίμου με τον Οδυσσέα Αθανασίου της Lamda Development

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2023 η πρώτη συνάντηση των μαθητών και των μαθητριών του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» με τον Οδυσσέα Αθανασίου, ο οποίος κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Lamda Development για περισσότερα από 11 χρόνια.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Αλίμου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, συνάντησαν τον Οδυσσέα Αθανασίου στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Προγράμματος “Εικονική Επιχείρηση – Company Program” του Junior Achievement Greece, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε μεγάλη πηγή έμπνευσης για τους μαθητές της ομάδας, καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν προσωπικές εμπειρίες του Οδυσσέα Αθανασίου από τη μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία, τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, πώς τις αντιμετώπισε και τι αποτέλεσε για τον ίδιο σημαντικό σταθμό.

Οι συμβουλές που δόθηκαν στους μαθητές και τις μαθήτριες, με γνήσιο από τον ίδιο ενδιαφέρον, αφορούν το πώς μπορούν να καταπολεμούν το άγχος τους, πώς να μετατρέπουν τις δυσκολίες σε ευκαιρίες, πώς να διατηρούν την αυτοπεποίθησή τους και πώς να κατορθώνουν να φτάνουν τους στόχους τους.