Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Έξι βραβεία για τον Άλιμο στα Best City Awards

Έξι βραβεία για τον Άλιμο στα Best City Awards

Έξι βραβεία απέσπασε ο Δήμος Αλίμου κατά τη διάρκεια της απονομής των Best City Awards που πραγματοποιήθηκε χθες, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Τα βραβεία απονέμονται κάθε χρόνο σε δήμους και περιφέρειες της χώρας μας που ξεχώρισαν για τις πρακτικές τους.

Ανάμεσα στις διακρίσεις της πόλης μας ήταν το Gold σχετικά με τα flashing lights που τοποθετήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας, το Gold για το ηλεκτρονικό πρόγραμμα καταγραφής και επεξεργασίες δεδομένων των αποβλήτων και το Bronze βραβείο για τις καινοτόμες δράσεις σχετικά με τα αδέσποτα. 

Συνολικά, ο Δήμος Αλίμου απέσπασε τρία Gold, 1 Silver και 2 Bronze βραβεία. 

Η ανάρτηση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη:

6 ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ!!

Εξι συνολικά Βραβεια (3 Χρυσά, 1 Ασημένιο, 2 Χάλκινα) απέσπασε ο Δήμος μας σήμερα στην τελετή "Best City Awards" στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Τα Best City Awards απονέμονται κάθε χρόνο στους Δήμους και τις Περιφέρειες της Ελλάδας, που διακρίθηκαν για τις καλές τους πρακτικές. Όλη η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Ο Δήμος μας ξεχώρισε και φέτος πανελλαδικά, συγκεντρώνοντας 6 σημαντικές διακρίσεις, κυρίως για την δράση του στο περιβάλλον, την ανακύκλωση και τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου για την πολλή και σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά, αλλά και τους συμπολίτες μας, που συμμετέχουν με ενθουσιασμό σε κάθε νέα προσπάθειά μας για την ανακύκλωση, τους μπλε και καφέ κάδους, τη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε, δυναμικά, καινοτόμα, αποτελεσματικά!!