Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η εταιρεία Magniflex στον Άλιμο κατασκευάζει στρώματα για ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο

Η εταιρεία Magniflex στον Άλιμο κατασκευάζει στρώματα για ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο

Το νέο κατάστημα στρωμάτων της γνωστής εταιρείας Magniflex άνοιξε πριν λίγο διάστημα  στη Λ. Ποσειδώνος 50 στον Άλιμο.

Tα ιταλικά στρώματα Magnifex είναι απαλλαγμένα από χημικές ουσίες, χωρίς τοξικά, χωρίς φορμαλδεΰδη και προσφέρουν έναν υγιεινή ύπνο ανώτερης ποιότητας.

Έρευνες αποδεικνύουν πως ο καλός ύπνος είναι ουσιαστικός για την υγεία μας.  Η έλλειψη ποιοτικού ύπνου οδηγεί σε ευερεθιστότητα, προβλήματα μνήμης και προσοχής, που προκαλούν με τη σειρά τους αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή μας. 

Η φιλοσοφία Magniflex βασίζεται σε τέσσερις βασικές αξίες: την εξαιρετική ξεκούραση, τη σημαντικότητα της ευημερίας, την καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος.  Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία συμβάλλει στην πραγματοποίηση ενός μοναδικού ονείρου: προσφέροντας ξεκούραση που δεν είναι μόνο άνετη, αλλά βελτιώνει τη συνολική ποιότητα ζωής που είναι ισορροπημένη με το κοινό περιβάλλον.

Το Magniflex γεννήθηκε στην Τοσκάνη.  Τη δεκαετία του '60 ο Giuliano Magni δημιούργησε τα πρώτα του στρώματα σε ένα μικρό εργαστήριο.  Έκτοτε η Magniflex βοηθάει περισσότερους από 50 εκατομμύρια ανθρώπους να κοιμούνται καλύτερα, χάρη στις λύσεις και τα μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες άνεσης, χαλάρωσης και υγείας.

Σήμερα η εταιρεία είναι παρούσα παγκοσμίως με περισσότερους από 4.000 εμπόρους λιανικής σε 99 διεθνείς αγορές και είναι ο προμηθευτής περισσότερων από 500 μεγάλων ξενοδοχείων.

Στην πλούσια συλλογή της Magniflex, 100% Made in Italy,  με στρώματα, μαξιλάρια και ανωστρώματα θα βρείτε αυτά που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν την δική σας ανάγκη.  Επενδύστε στα προϊόντα με την υπογραφή της Magniflex, για εγγυημένα ποιοτικό ύπνο.

Για τη Black Friday θα βρείτε μαξιλάρια και στρώματα σε προσφορά -40% για περιορισμένο διάστημα.

Κοιμόμαστε καλύτερα σε έναν καλύτερο κόσμο

 

Μagniflex: Λεωφ. Ποσειδώνος 50, Άλιμος - 210 9812335

magniflex.gr