Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Μεγάλη αναδάσωση στον Υμηττό

Μεγάλη αναδάσωση στον Υμηττό

Με κεντρικό σύνθημα «Δίνουμε ζωή στο βουνό μας», την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, η καρδιά του εθελοντισμού της πόλης μας θα χτυπάει και πάλι στον Υμηττό, ξεκινώντας νέο κύκλο αναδασώσεων στο βουνό μας.

Στόχος είναι να αναδασώσουμε άλλο ένα σημαντικό τμήμα του Υμηττού, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες δενδροφυτεύσεις των προηγούμενων ετών που σημειώνουν πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Η νέα μεγάλη δενδροφύτευση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, το Σώμα Εθελοντών, την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ελληνικού Αργυρούπολης, την Εθελοντική Ομάδα Let’s do it Greece, το 2oΣύστημα Αεροπροσκόπων Ελληνικού Αργυρούπολης και τον Οργανισμό ΑWomanCanBe.org σε συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ και με την επιστημονική υποστήριξη του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού και του EKETA στo πλαίσιο του έργου Life Terra.

Η έναρξη της αναδάσωσης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ. με σημείο συνάντησης το Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης, στη συμβολή των οδών Κιάφας και Διγενή Ακρίτα.