Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Μαθήματα belly dancing με την Ειρήνη Μώρου

Μαθήματα belly dancing με την Ειρήνη Μώρου

Η Σαλώμη λένε πως κατάφερε να αποκτήσει την κεφαλή του Ιωάννη του Βαπτιστή με αυτόν τον το χορό ή έστω με κάποια πιο αρχαία παραλλαγή του.

Εμείς σήμερα και μετά από έναν αιώνα περίπου, χορεύοντας Bellydance ή Oriental (η δεύτερη του ονομασία) μπορούμε να αποκτήσουμε ένα αρμονικό, θηλυκό σώμα και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Παραλλαγές του συναντάμε σε όλο τον αραβικό κόσμο όπου θεωρείται ένας από τους αρχαιότερους χορούς. Πρόκειται για έναν μυϊκό χορό, υψηλής τεχνικής που διαρκώς εξελίσσεται χάριν στις ταλαντούχες χορεύτριες που τον εμπλουτίζουν διαρκώς με την έμπνευση και την τέχνη τους.

Το Bellydance είναι μια ολοκληρωμένη άσκηση για το σώμα. Έχει την ιδιαιτερότητα να γυμνάζει μεμονωμένα όλους τους μυς του κορμού. Έχει συγκεκριμένο βηματολόγιο, αλλά κυρίως βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό. Μέσα από τα χρόνια στις κινήσεις του έχουν ενσωματωθεί και διάφοροι άλλοι τύποι χορού όπως φιγούρες μπαλέτου, latin αλλά και Flamenco. Είναι ρυθμικός, θηλυκός και αισθησιακός χορός.

Γυμνάζει ευχάριστα όλο το σώμα και χαρίζει αρμονία στη κίνηση και βελτιώνει τη διάθεσή μας.

 

Τhe Dance Group Salome της Ειρήνης Μώρου συνεργάζεται πλέον με την σχολή χορού The Dance Club by Alimos και στεγάζεται στη  Λ.Καλαμακίου 87, με νέα τμήματα και νέο κύκλο μαθημάτων.

Διδασκαλία μαθήματος Ειρήνη Μώρου. 

Πληροφορίες για τα νέα τμήματα στο 2109803404, 690 872 9685.