Με αφορμή τα 70 χρόνια από τον θάνατο της Εύας Palmer – Σικελιανού, ο Δήμος Αλίμου παρουσιάζει την παραμυθική όπερα «Του Άγγελου Μούσες» στη θεατρική σκηνή Αλίμου «Κάρολος Κουν».
Η όπερα για μικρούς και μεγάλους θα παρουσιαστεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 20:00.
Η παράσταση περιέχει θεατρικό λόγο, που ενσωματώνει στίχους του Άγγελου Σικελιανού, χορογραφημένη κίνηση, πρωτότυπη μουσική και τραγούδια.
Πρόκειται για μία περιπλάνηση στη φύση και στον μύθο, διαμορφωμένη σε σκηνές, όπου αναδύονται με καθαρά ποιητικό τρόπο εκδοχές της γυναίκας μέσα απ' τη ματιά του ποιητή.
Θα προηγηθεί η 1η παρουσίαση του βιβλίου «Άγγελος Σικελιανός: Ένας ονειροπόλος ποιητής». Θα μιλήσουν οι συγγραφείς του βιβλίου Δ. Πικοπούλου και Φ. Κωστάκοι, οι συντελεστές της παράστασης και η δημοσιογράφος Δέσποινα Στενού.
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Κάρολος Κουν: Υψηλάντου 31 και Θησείου
