Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Όσα χρειάζεστε για την εγγραφή σας στα τμήματα του ΘΟΠΑΑ

Όσα χρειάζεστε για την εγγραφή σας στα τμήματα του ΘΟΠΑΑ

Οι εγγραφές στα τμήματα του ΘΟΠΑΑ ξεκίνησαν.

Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου έχει ετοιμάσει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα μαθημάτων με γυμναστική, εικαστικά, χορό και άθληση.

Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά σε τέσσερα βήματα:

  • Κατεβάζετε την αίτηση εγγραφής
  • Στέλνετε την συμπληρωμένη αίτηση σας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Σε διάστημα 5 ημερών σας ενημερώνουν για την διαθεσιμότητα των τμημάτων της επιλογής σας, με απαντητικό email, ώστε να επιβεβαιωθεί η εγγραφής σας.
  • Σας τηλεφωνούν για να ορίσετε το ραντεβού ώστε να καταθέσετε τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής:

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων ανά τμήμα λόγω της πανδημίας, προτεραιότητα θα έχουν οι Δημότες και κάτοικοι του Αλίμου.

Μπορείτε να καλείτε στο Τηλ.: 210 99 42 500 & 210 98 52 251 (Καθημερινά 10:00 – 14:00) ή να στέλνετε στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για οποιαδήποτε πληροφορία.

Τα ραντεβού πραγματοποιούνται στο κεντρικό κτίριο του ΘΟΠΑΑ που βρίσκεται στη λεωφόρο Ιωνίας 24 στον Άλιμο.