Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Γλυφάδα: Γιατί η αστρολόγος πιστεύει ότι οι ληστές ήταν από το στενό της περιβάλλον

Γλυφάδα: Γιατί η αστρολόγος πιστεύει ότι οι ληστές ήταν από το στενό της περιβάλλον

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η αστρολόγος, Βάσω Νικολαΐδου, η οποία έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της στη Γλυφάδα την περασμένη Κυριακή.

«Εκείνο το βράδυ δεν φοβήθηκα. Παρακάλαγα τους ληστές, γονατιστή και δεμένη, να με σκοτώσουν. Ήξερα ότι είχα χάσει όλη μου την περιουσία και παρακάλαγα να με σκοτώσουν» είπε η 55χρονη στο Mega και το "Live News", με την εκπομπή να δημοσιεύει εικόνες από τη "βομβαρδισμένη" μεζονέτα.

«Ήξερα ότι ήταν ανασφάλιστα όλα, τα πάντα. Είχα 100.000 ευρώ και μέσα κοσμήματα αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχω ούτε κινητό. Τίποτα. Μου πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Έμεινα χωρίς δραχμή. Δεν μου έμεινε ούτε ρολόι» πρόσθεσε.

Η στιγμή της ληστείας

Η 55χρονη αστρολόγος ήταν στο σαλόνι όταν εισέβαλε στη μονοκατοικία ο ένας από τους τρεις ληστές.

«Τα δύο άτομα τα είδα. Το ένα το είδα χωρίς κουκούλα. Μπήκε πρώτα ο ένας, με έδεσε, με ακινητοποίησε, άνοιξε στον δεύτερο. Τον τρίτο δεν τον είδα» ανέφερε η κα. Νικολαΐδου. Οι ληστές άρχισαν να αδειάζουν το σπίτι, όσο η 55χρονη παρέμενε ακινητοποιημένη. Της εξήγησαν πως δεν ήθελαν να της κάνουν κακό, αρκεί να κάνει ακριβώς ότι της πουν. «Προσπάθησα να πέσω από τον καναπέ, μου είπαν μη κουνηθείς» συνέχισε.

"Είχαν πληροφορίες"

Η Βάσω Νικολαΐδου ισχυρίζεται ότι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη ληστεία προέρχεται από το στενό της περιβάλλον, καθώς, όπως περιγράφει, οι δράστες ήταν "διαβασμένοι".

«Εγώ πιστεύω ότι είχε πάρει πληροφορίες για το σπίτι. Ήξερε τη δομή του σπιτιού. Ήξερε από πού θα βγει, που είναι το χρηματοκιβώτιο, πως ανοίγουν τη γκαραζόπορτα, τα πάντα» υποστήριξε.

Από την πρώτη στιγμή, ένας γείτονας, μάρτυρας - κλειδί, δήλωσε ότι όχι μόνο είδε τους ληστές, αλλά τους φωτογράφισε κιόλας. Οι αστυνομικοί που έχουν στα χέρια τους υλικό, εξετάζουν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση, προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο.