Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Κλασικές μοτοσυκλέτες μας περιμένουν σήμερα στον πεζόδρομο της παραλίας μας

Κλασικές μοτοσυκλέτες μας περιμένουν σήμερα στον πεζόδρομο της παραλίας μας

Μετά τα σπάνια αυτοκίνητα που απολαύσαμε την περασμένη Κυριακή στην παραλία μας, σήμερα σειρά έχουν οι σπάνιες μοτοσικλέτες.

Το Alimos Classic Motorbike Sunday ξεκίνησε στις 14:00 και έως το ηλιοβασίλεμα πάνω από 100 ‘σπάνιες κούκλες’ μας περιμένουν στον πεζόδρομο της παραλίας.

Από επιβλητικές Χάρλει έως ταπεινές βέσπες, η ιστορία των δίκυκλων και τρίκυκλων οχημάτων βρίσκεται σε μία μοναδική έκθεση με φόντο τη θάλασσα του Αλίμου.

Κλασική ροκ μουσική συνοδεύει τη βόλτα μας, ενώ ο καιρός είναι σύμμαχός μας καθώς είναι σίγουρα πιο δροσερός από την περασμένη εβδομάδα.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε στο Alimos Online: «Για δεύτερη χρονιά φιλοξενούμε την όμορφη αυτή διοργάνωση. Παρόλο που η εκδήλωση ξεκίνησε επίσημα στις 14:00, ήδη από πριν ήταν αρκετοί οι πολίτες που ήρθαν να δουν τις μηχανές. Ήδη πιστεύουμε πως θα έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση από την περσινή εκδήλωση. Πιστεύω πως είναι μία όμορφη Κυριακάτικη βόλτα για όσους αποφασίσουν να κατέβουν στον παραλιακό πεζόδρομο, είτε Αλιμιώτες, είτε από τις υπόλοιπες περιοχές, ώστε να κάνουν τη βόλτα τους δίπλα σε σπάνια δίτροχα. Το παλαιότερο είναι από το 1929, σχεδόν ενός αιώνα πίσω, και έχουμε από την προπολεμική, την περίοδο του πολέμου αλλά και νεότερα μοντέλα, όλα διαλεγμένα και πανέμορφα».