Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το Σάββατο το φιλικό παιχνίδι της South Αλίμου με τον Πορφύρα στον Κλειστό Αλίμου

Το Σάββατο το φιλικό παιχνίδι της South Αλίμου με τον Πορφύρα στον Κλειστό Αλίμου

Το ανδρικό της South Αλίμου μετά την άνοδο στη Β΄ ΕΣΚΑΝΑ προετοιμάζεται σε έντονους ρυθμούς για την πρόκληση των αυξημένων απαιτήσεων της νέας κατηγορίας.

Στο πλαίσιο των αγώνων προετοιμασίας το Σάββατο 17/9 στη 13.15 η South Αλίμου θα αντιμετωπίσει τον Πορφύρα (Γ’ Εθνική) σε αγώνα επίδειξης που θα διεξαχθεί στο κλειστό Αλίμου (Ελ. Βενιζέλου 33, Άλιμος).

Θυμίζουμε ότι κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο το ανδρικό της South Αλίμου κέρδισε το εισιτήριο της ανόδου για την Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ τερματίζοντας στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος ανάμεσα σε 24 ομάδες.

Το ανδρικό της South Αλίμου υπό τις οδηγίες του head Coach Κώστα Παπαδημητρίου και assistant Coach Γιώργου Τσιριγωτάκη είναι ένα δυναμικό σύνολο, αποτελούμενο από φέρελπις νέους και καταξιωμένους αθλητές , καθώς και Αλιμιώτες αθλητές προερχόμενους από τις ακαδημίες του συλλόγου, αποδεικνυοντας κατά την περσινή περίοδο ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει με όπλα την διαρκή εξέλιξη, την αθλητική υποδομή και την δίψα για διάκριση. 

Με το βλέμμα στα δέκα έτη λειτουργίας της, η South Αλίμου, μετρά πολυάριθμες  επιτυχίες και νικηφόρες πορείες σε αγωνιστικά και προαγωνιστικα τμήματα, δίνοντας πάντα σταθερή προτεραιότητα στην παιδαγωγική προσέγγιση, την ανάπτυξη των αθλητών και την ψυχοπνευματική τους ισορροπία. Δεν είναι σύμπτωση ότι αθλητές προερχόμενοι από τις ακαδημίες της South Αλιμου, πλαισιώνουν σταθερά το ανδρικό της τμήμα, ενώ άλλοι αγωνίζονται σε υψηλότερες κατηγορίες και το εξωτερικό. Μιλώντας όμως με τον κ. Α. Άνθη , εκ των υπευθύνων της ακαδημίας θα σας πει, ότι το 

Βασικό μέλημα του Συλλόγου, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Αλέξανδρο Άνθη είναι και παραμένει, τα νέα παιδιά να αγκαλιάσουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό με αγάπη ως στάση ζωής, πέρα και πάνω από κάθε ατομική ή συλλογική νίκη.