Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με τα cocktails του Blackstar Coffee

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με τα cocktails του Blackstar Coffee

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, απολαμβάνουμε τα υπέροχα ροφήματα, τους φρέσκους χυμούς και τα δροσερά smoothies, τα γλυκά και αλμυρά snacks και τα γευστικά πιάτα του, που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας δίνουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε, τώρα που επιστρέψαμε στην καθημερινότητα.

Κι όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε; Τα interstellar cocktails του!

Έντονα χρώματα, δροσερά αρώματα και γεύσεις φρούτων αναμειγνύονται σε έξι υπέροχους συνδυασμούς, που συνάδουν με την αισθητική και τη φιλοσοφία του μαγαζιού.

Spacewalker, Moonlight, Crater, Dune, Universe και Meteorite δημιουργήθηκαν για να τα απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ημέρας, με το brunch μας, στην απογευματινή μας βόλτα ή στη βραδινή μας έξοδο.

Και για μας που δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε, η παρέα του Blackstar είναι εκεί για να μας προτείνει αυτό που αναδεικνύει καλύτερα το πιάτο μας ή απλά αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις γεύσεις μας!

Coffee, bites, inspirations σε ένα taste of the future menu με προτάσεις για μικρούς και μεγάλους, που μπορούμε να τις απολαύσουμε στον υπέροχο, pet-friendly χώρο του, στο σπίτι ή το γραφείο!

 

Blackstar Coffee: Λεωφόρος Καλαμακίου 65, Άλιμος - 216 100 5008

Facebook: @blackstarcoffeegreece

Instagram: blackstar_coffee_

Website: www.blackstar-coffee.gr