Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Σχεδόν 170 κλασικά αυτοκίνητα μας περιμένουν έως το απόγευμα στην παραλία Αλίμου

Σχεδόν 170 κλασικά αυτοκίνητα μας περιμένουν έως το απόγευμα στην παραλία Αλίμου

Ο πεζόδρομος της παραλίας Αλίμου γέμισε σήμερα κλασικά αυτοκίνητα.

Σχεδόν 170 σπάνια μοντέλα έχουν πάρει τη θέση τους και από τις 14:00 υποδέχονται τον κόσμο που τα θαυμάζει και τα φωτογραφίζει. Από το 1925 έως και το 2001, στον πεζόδρομο της παραλίας μικροί και μεγάλοι θαυμάζουν vintage και future classics αυτοκίνητα, έως και τις 19:00.

 Η συνδιοργάνωση του Δήμου Αλίμου, της ΦΙΛΠΑ και του Νίκου Μαστοράκη διεξάγεται για τρίτη χρονιά, ενώ την επόμενη Κυριακή θα απολαύσουμε κλασικά μοντέλα δίκυκλων στο Alimos Classic Motorbike Sunday.

Τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στην παραλία μας σήμερα είναι κυρίως από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Βρετανία αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε στο Alimos Online: «Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση του Alimos Car Sunday που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Περισσότερα από 170 οχήματα, κομμάτια της ζωντανής ιστορίας, που ο κόσμος τα βλέπει με έκπληξη, με χαμόγελο και πολλή χαρά. Έχουμε ωραία μουσική ώστε να μεταδώσουμε αυτή την όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα. Εύχομαι πάντα να έχουμε έμπνευση και ωραίες ιδέες ώστε να κάνουμε τέτοιες διοργανώσεις ώστε να χαίρεται ο κόσμος, να ξεφεύγει αλλά και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Την επόμενη Κυριακή θα έχουμε κλασικά, συλλεκτικά δίκυκλα από κάθε εποχή, από επιβλητικές Χάρλεϊ έως ταπεινές βέσπες».

O Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, μαζί με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τη Δημοτική Αστυνομία, Γιάννη Βέργη.