Το «Braxton» είναι το all day στέκι που έχει γίνει ήδη γνωστό για το πλούσιο brunch του αλλά και τα γευστικά cocktails του.
Σε μία γειτονιά του Αγίου Δημητρίου, κοντά στα σύνορα με την πόλη μας, το «Braxton» έχει αναγάγει το brunch σε εμπειρία.
Ήδη o «Πύργος» που συμπεριλαμβάνει πρωινό δύο ατόμων με γλυκά και αλμυρά εδέσματα, έχει γίνει αγαπημένος μας. Όμως, εξίσου δυνατές επιλογές είναι τα ποσέ αυγά με καπνιστή γαλοπούλα, το φημισμένο croque madame, τα scrambled eggs αλλά και τα αλμυρά pancakes με τσένταρ, μπέικον και τηγανητό αυτό.
Όσο για τους λάτρεις του γλυκού, τότε επιβάλλεται να δοκιμάσετε τα pancakes ή κρουασάν με bueno, και lila pause.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τα παραπάνω μπορείτε να τα συνοδεύσετε με τον αγαπημένο σας καφέ, τσάι, λεμονάδα αλλά και κάποιο από τα signature cocktail του.
Επιπλέον, διαθέτει τρεις ποικιλίες καφέ, από Αμερική, Ασία και Αφρική με την κάθε μία να έχει τα δικά της χαρακτηριστικά.
Το «Braxton» επέστρεψε από τις διακοπές του σήμερα και μας περιμένει από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ για να περάσουμε όμορφες στιγμές με την παρέα μας στον όμορφο εξωτερικό του χώρο.
Braxton: Πόντου 20, Άγιος Δημήτριος – 211 424 1906
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
