Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Α.Ο Αστέρας Αλίμου: Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει

Α.Ο Αστέρας Αλίμου: Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει

Ο Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Αλίμου, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους  μικρούς του ποδοσφαιριστές για ένα ακόμη όμορφο ταξίδι, στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά που ξεκινάει τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

Στον μικρό παράδεισο, το γήπεδο ποδοσφαίρου στον λόφο Πανί στον  Άλιμο, οι προπονητές και όλοι οι υπεύθυνοι της ομάδος με κέφι και αγάπη για τα παιδιά, το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα περιμένουμε τους αθλητές μας, για να συνεχίσουμε την άψογη συνεργασία και  να προσφέρουμε τα κατάλληλα ερεθίσματα για να αναπτύξουν και να εκφράσουν τα σωματικά  και ψυχικά τους χαρίσματα.

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, αναψυχή. Δεν είναι αυτοσκοπός για να βελτιώσουμε μόνο σωματικές δεξιότητες,  αλλά και  το μέσο για να προωθήσουμε κάποιες αρχές, όπως  δημιουργία, πειθαρχία, ομαδικότητα, κοινωνικοποίηση, δικαιοσύνη, υγιή ανταγωνισμό.

Η ευγένεια, ο σεβασμός, η συνεργασία, η ευγενής άμιλλα, η καθημερινή προσπάθεια να βελτιώνονται ως αθλητές και ως χαρακτήρες, αποτελούν για μας τη βάση για την αθλητική παιδεία και ένα ασφαλή δρόμο για μια καλύτερη ποιότητα της φυσικής και κοινωνικής τους ζωής.

Οι αθλητές μας με σθένος, υπομονή, πείσμα, θέληση, εργατικότητα, συνεργασία, δεν βελτιώνονται μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά ολοκληρώνονται και σαν άνθρωποι.

Μετά από μια γεμάτη ποδοσφαιρικά χρονιά και πλήρους λειτουργίας της ακαδημίας μας, είμαστε υπερήφανοι για αυτό που έχει δημιουργηθεί και έχουν συμβάλει όλοι με την υπεύθυνη στάση τους.  Αθλητές, προπονητές, γονείς  και διοίκηση. Η εικόνα που φαίνεται σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας , είναι το αποτέλεσμα και ο καθρέφτης των κόπων και των προσπαθειών όλων αυτών για μια καλύτερη αθλητική παρουσία.

Από την 1η  Σεπτεμβρίου οι υπεύθυνοι του Αστέρα ανυπομονούμε να ξανασμίξουμε με τους μικρούς μας αθλητές και να υποδεχτούμε νέα μέλη στην οικογένειά μας.

Με προπονήσεις προσαρμοσμένες στο επίπεδο και τις απαιτήσεις του κάθε τμήματος, προγράμματα ενδυνάμωσης και τεχνικής βελτίωσης, προπονήσεις τερματοφυλάκων, επιδιώκουμε τη μέγιστη δυνατή βελτίωση των αθλητών μας.

Η συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά  της Αθήνας  καθώς και στο πρωτάθλημα futsal, με μικρό αριθμό αθλητών ανά αγωνιστικό τμήμα, θα δώσει την ευκαιρία στους  ποδοσφαιριστές μας να χαρούν το παιχνίδι και να βελτιωθούν με περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο λόφο Πανί, οι συνθήκες ασφαλούς προπόνησης, το πλούσιο αθλητικό υλικό και κυρίως οι γνώσεις, η υπευθυνότητα, η επιμονή και η αγάπη των προπονητών και όσων εμπλέκονται σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία εκμάθησης και διαπαιδαγώγησης των αθλητών είναι οι προϋποθέσεις για μια δημιουργική ποδοσφαιρική χρονιά.

    Υπεύθυνος επικοινωνίας:

    Τριαντόπουλος Πέτρος

    Εκπαιδευτικός  Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

    Προπονητής Ποδοσφαίρου, κάτοχος  διπλώματος UEFA B

    Τηλέφωνα: 6944789562-6944334148   mail: asterasalimou@gmail.com