Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η ημέρα ξεκινά άκρως γευστικά με το brunch του «Inicio»

Η ημέρα ξεκινά άκρως γευστικά με το brunch του «Inicio»

Το Inicio βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Καλαμακίου.

Στη συμβολή των οδών Θουκυδίδου και Αυξεντίου, το μοντέρνο Inicio κλέβει αμέσως τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Έχοντας δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη ζεστή και κρύα κουζίνα του, οι γεύσεις του είναι ιδιαίτερες. Από τις 09:00 έως τις 16:00 το brunch του έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυγά kagianas, scrambled, αυγά σε bagel, open sandwich, Philadelphia Cheesesteak, acai bowl, French toast, γλυκά και αλμυρά pancakes είναι επιλογές που σίγουρα δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Ειδικά τα Pancakes του μας αρέσουν πολύ, είτε προτιμήσουμε τα αλμυρά με cheddar και μπέικον, είτε τα κλασικά με σιρόπι σφενδάμου και καρύδια. Όμως, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα Pina Colada Pancakes με καρύδα, ανανά, ινδοκάρυδο και ρούμι.

Επιπλέον, στις βιτρίνες του θα βρείτε τη σπιτική πίτα ημέρας αλλά και γλυκά που θα αποτελέσουν το τέλειο «κλείσιμο» του brunch. Τιραμισού, φουντουκόπιτα vegan, παγωτά, red velvet, carrot cake, éclair bueno και banoffee βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές.

Όλα συνοδεύονται τέλεια με τον καφέ σας, ένα κρύο τσάι, φρέσκους και detox χυμούς, υγιεινά smoothies αλλά και ένα ποτήρι λευκό ή κόκκινο κρασί από εκλεκτές ετικέτες.

Το κεντρικό του σημείο αποτελεί «περατζάδα» και το Inicio διαθέτει άνετους καναπέδες και αναπευτικές καρέκλες ώστε να προσφέρει μία συνολική εμπειρία χαλάρωσης και απόλαυσης.

 

Inicio: Θουκυδίδου και Αυξεντίου, Άλιμος – 698 0989408