Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Όσα δήλωσε στο Alimos Online ο ιδιοκτήτης του σταθμευμένου αυτοκινήτου στο χθεσινό τροχαίο στην οδό Δωδεκανήσου

Όσα δήλωσε στο Alimos Online ο ιδιοκτήτης του σταθμευμένου αυτοκινήτου στο χθεσινό τροχαίο στην οδό Δωδεκανήσου

To απόγευμα της Κυριακής έγινε ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα στην οδό Δωδεκανήσου, στο ύψος της οδού Κύπρου. 

Ένα Ι.Χ. μάρκας Mercedes, έχασε τον έλεγχο, έπεσε σε μια κολώνα, χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο και στη συνέχεια πήρε φωτιά.

Ο κάτοχος του αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο και χτυπήθηκε από το Ι.Χ., κύριος Βασίλης Μαυρίδης,  μίλησε στο Alimos Online: 

«Κυριακή απόγευμα, γύρω στις 17:30 μαζί με την οικογένειά μου, παρκάραμε επί της οδού Δωδεκανήσου (έχω ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel Corsa), μπροστά από την διάβαση και γωνία με την οδό Κύπρου, στο ρεύμα προς Λεωφ. Βουλιαγμένης.  Τρώγαμε στο Grill House και ξαφνικά είδαμε ένα αυτοκίνητο να έρχεται με απίστευτα μεγάλη ταχύτητα από την Λεωφ. Βουλιαγμένης, να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει πάνω στο παρκαρισμένο μας αυτοκίνητο. 

Στη συνέχεια να σηκώνεται στον αέρα και να πέφτει με δύναμη πάνω στην κολώνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να πάρει φωτιά. Αν δεν ήταν η κολώνα θα είχε μπει μέσα στο μαγαζί και τώρα δεν θα ήμασταν ζωντανοί. 

Μετά από ώρα, μιλώντας με διάφορους μάθαμε ότι η κυρία που οδηγούσε το αυτοκίνητο, έκανε δύο προσπεράσεις, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μόλις είδε το κόκκινο φανάρι δεν πρόλαβε να σταματήσει, έστριψε το τιμόνι και έγινε αυτό που έγινε!

Το δικό μου αυτοκίνητο το μετακίνησε δέκα μέτρα πίσω και έπεσε σε ένα άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο πιο πέρα.

Βγήκαμε όλοι έξω με πυροσβεστήρες και προσπαθήσαμε να σβήσουμε την φωτιά.  Ήρθαν η Πυροσβεστική, η Τροχαία και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σχετικά γρήγορα.  Η κυρία τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά από ότι έμαθα δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. 

To δικό μου αυτοκίνητο έπαθε μεγάλη ζημιά, καταστράφηκε τελείως».