Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

15 καλλιτέχνες έρχονται στον Άλιμο για δωρεάν συναυλίες

15 καλλιτέχνες έρχονται στον Άλιμο για δωρεάν συναυλίες

Δεκαπέντε καλλιτέχνες έρχονται στην πόλη μας για συναυλίες με ελεύθερη είσοδο.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο έως και τον Σεπτέμβριο, καλλιτέχνες έρχονται στο ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» ώστε να μας χαρίσουν μοναδικές μουσικές βραδιές κάτω από τα άστρα.

Το Άνω Καλαμάκι μετατρέπεται σε «θερινή μπουάτ» και φιλοξενεί ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις, με αγαπημένους καλλιτέχνες και ελεύθερη είσοδο για όλους.

Εμφανίζονται:

Βασίλης Λέκκας 24/6

Παντελής Αμπαζής: 26/6

Κώστας Χατζής 1/7

Ορφέας Περίδης 8/7

Βαγγέλης Γερμανός 15/7

Μπάμπης Τσέρτος 22/7

Λάκης Παπαδόπουλος 29/7

Βασίλης Καζούλης 5/8

Ελένη Δήμου 12/8

Δαυίδ Ναχμίας 19/8

Βαγγέλης Κορακάκης 26/8

Ανδριάνα Μπάμπαλη 2/9

Ρένος Χαραλαμπίδης 9/9

Γεράσιμος Γεννατάς 16/9

Δημήτρης Μεντζέλος 23/9

«Μιά ανθρώπινη πρόταση ψυχαγωγίας. Ανοιχτή μουσική σκηνή. Χαμηλόφωνα. Χωρίς υπερβολικά φώτα εντυπωσιασμού. Χωρίς εκκωφαντικό ήχο. Ήρεμα κι απλά. Με ακουστικά όργανα. Με μια κιθάρα, ένα πιάνο, ένα μπουζούκι, μια φωνή. Νωρίς, για να μπορούν να το χαρούν όλες οι ηλικίες. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο μόλις πέσει ο ήλιος αρχίζουν οι μουσικές. Και στις 11 μ.μ. σβήνουν τα φώτα, κατεβαίνει η ένταση της μουσικής, ανάβουν τα κεριά. Γινόμαστε όλοι μια παρέα και τραγουδάμε για λίγο ακόμα unplugged, χωρίς μικρόφωνα και ενισχυτές» σημειώνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής των εκδηλώσεων Παντελής Αμπαζής.

Κάθε Παρασκευή στις 9 μ.μ. θα ανεβαίνει στη σκηνή της «θερινής μπουάτ του Αλίμου» ένας διαφορετικός αγαπημένος τραγουδιστής, ενώ κάθε Σάββατο στις 9 μ.μ. το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεματικές παραστάσεις και τα σημαντικότερα τραγούδια από τη δισκογραφία του Παντελή Αμπαζή, με μια σύγχρονη αφαιρετική ακουστική ενορχηστρωτική ματιά.

Έναρξη: την Παρασκευή 24 Ιουνίου με τον Βασίλη Λέκκα και εκτάκτως η παράσταση του Σαββάτου με τον Παντελή Αμπαζή μεταφέρεται την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 9 μ.μ.

Είσοδος δωρεάν

Ώρα έναρξης: 21:00