Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής από την Δρ.Αλεξάνδρα Γεωργίου σύμφωνα με το DNA σας

Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής από την Δρ.Αλεξάνδρα Γεωργίου σύμφωνα με το DNA σας

Τι θα λέγατε για ένα πρόγραμμα διατροφής εξατομικευμένο ακριβώς πάνω στις ανάγκες σας και στα μεταβολικά χαρακτηριστικά του οργανισμού σας; Θα θέλατε να γνωρίζετε ποια θρεπτικά συστατικά ο οργανισμός σας μεταβολίζει επαρκώς και σε ποια δυσκολεύεται, με βάση τη γενετική σας προδιάθεση;

Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζετε ποιο είδος γυμναστικής σας ταιριάζει καλύτερα και σε ποιο θα είχατε την καλύτερη απόδοση; Θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζεται σε ποιες βιταμίνες θα πρέπει να δώσετε έμφαση κατά τη διάρκεια της ζωής σας, ώστε να μην εμφανιστούν ελλείψεις, στις οποίες έχετε προδιάθεση;

Εάν η απάντηση είναι ναι, η ανάλυση DNA που πραγματοποιείται στο διαιτολογικό γραφείο της Δρ. Αλεξάνδρας Γεωργίου θα σας προσφέρει όλες τις παραπάνω πληροφορίες!

Στο διαιτολογικό γραφείο πραγματοποιούνται τρεις διαφορετικές αναλύσεις των γονιδίων σας:

  • Διατροφική ανάλυση DNA, η οποία επεξηγεί με ποιό τρόπο το γενετικό σας προφίλ μπορεί να επηρεάζει τη ρύθμιση του βάρους, τις ευαισθησίες/ δυσανεξίες σε συγκεκριμένα τρόφιμα (αλάτι, αλκοόλ, καφεΐνη, γλουτένη, λακτόζη), τις διατροφικές σας προτιμήσεις, τις αντιοξειδωτικές σας ανάγκες καθώς και την ευαισθησία σας σε θρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, λίπος). Οι πληροφορίες που λαμβάνονται κατά την ανάλυση προσφέρουν εξατομικευμένη γνώση των αναγκών σας, ώστε να διαμορφωθεί το καταλληλότερο πλάνο διατροφής για εσάς,σε συνεργασία με τη διαιτολόγο.
  • Αθλητική ανάλυση DNA, η οποία επεξηγεί με ποιό τρόπο τα γονίδιά σας μπορεί να επηρεάζουν τις αποδόσεις σας σε αθλήματα αντοχής ή ενδυνάμωσης, την αεροβική σας ικανότητα και την αύξηση του μυϊκού όγκου, το ρίσκο τραυματισμών καθώς και την αποθεραπεία μετά την άσκηση. Με βάση αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να επιλέξετε το είδος της άσκησης που σας ταιριάζει για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
  • Ανάλυση DNA για βιταμίνες-ιχνοστοιχεία, η οποία επεξηγεί με ποιό τρόπο τα γονίδιά σας μπορεί να επηρεάζουν το ποσοστό που ο οργανισμός σας είναι σε θέση να απορροφά και να επεξεργάζεται τις βιταμίνες από τα τρόφιμα που καταναλώνετε, με σκοπό να διαμορφωθεί το κατάλληλο για εσάς πλάνο που θα καλύπτει τις πραγματικές σας ανάγκες σε βιταμίνες, ώστε να μην εμφανιστούν ελλείψεις.

 

Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς να γνωρίσετε καλύτερα τον τρόπο που λειτουργεί ο οργανισμός σας με βάση τα γονίδιά σας, απευθυνθείτε στο διαιτολογικό γραφείο της Δρ. Αλεξάνδρας Γεωργίου. Με μια απλή λήψη δείγματος σάλιου, θα έχετε διαθέσιμες όλες αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες για εσάς ώστε να προσαρμόσετε αναλόγως τη διατροφή και την άσκησή σας για να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη.

 

Διαιτολογικό γραφείο Αλεξάνδρας Γεωργίου

Θουκυδίδου 39 & Παλαμηδίου, Άλιμος

Τ: 2114092134

www.ugeia-diatrofi.gr