Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

«Σαν της Σμύρνης το γιαγκίνι…»: Η υπέροχη μουσικοχορευτική εκδήλωση του Ομίλου «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ»

«Σαν της Σμύρνης το γιαγκίνι…»: Η υπέροχη μουσικοχορευτική εκδήλωση του Ομίλου «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ»

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη, ετήσια, γιορτή του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ».

Η εκδήλωση είχε ως κεντρικό θέμα τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και οι χορευτές του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το κατάμεστο ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» καθηλώθηκε από τους χορευτές, την ποντιακή και κρητική ορχήστρα αλλά και τον αφηγητή, Γρηγόρη Ορφανουδάκη, και στο τέλος χειροκρότησε όρθιο.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, τιμήθηκε από τον «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟ» με μία τιμητική πλακέτα αλλά και ένα αναμνηστικό αγαλματίδιο για τη στήριξή του σε σωματεία και συλλόγους. Τη βράβευση έκαναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λευτέρης Κορναράκης, η Αντιπρόεδρος Σταυρούλα Μακρή και ο Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Βέργης, ο οποίος είναι επίσης αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ, αλλά και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα της Δημοτικής Αστυνομίας. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης και ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου Στέφανος Διαμαντής, ο Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Κωνσταντίνος Φαλιέρος, η Αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών Θεοδώρα Σύρμα, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Θεμάτων Νομικής Υπηρεσίας Νίκος Αλεξόπουλος, η Αντιδήμαρχος Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών & Νομικής Υπηρεσίας και αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Αναστασία Σιμητροπούλου, ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας και εποπτείας λειτουργίας του Θ.Ο.Π.Α.Α. και των χώρων άθλησης του Δήμου Νίκος Αλβανός, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών θεμάτων και ηλεκτροφωτισμού Γεώργιος Μακαριγάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Ξένου, Χρήστος Γκιόλας, Ευδοξία Δουδωνή και Νίκος Παπανικολάου.

Φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά: