Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Τμήματα ΘΟΠΑΑ: Οι επιδείξεις των τμημάτων ρυθμικής και μοντέρνου χορού

Τμήματα ΘΟΠΑΑ: Οι επιδείξεις των τμημάτων ρυθμικής και μοντέρνου χορού

Τις ετήσιες επιδείξεις τους για το τέλος της χρονιάς παρουσίασαν χθες, Τετάρτη, τα τμήματα ρυθμικής και μοντέρνου χορού του ΘΟΠΑΑ.

Τα Αλιμιωτάκια παρουσίασαν στο Κλειστό Γήπεδο Αλίμου μία σειρά από εντυπωσιακά χορευτικά με τις κερκίδες να έχουν γεμίσει από περήφανους γονείς και φίλους.

Το κοινό καλωσόρισε ο Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ, Κωνσταντίνος Φαλιέρος, και στη συνέχεια το μικρόφωνο πήρε ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος ανέφερε πως μπορεί να ήταν μία δύσκολη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας, όμως είναι περήφανος καθώς τα παιδιά διατήρησαν έντονο το ενδιαφέρον τους για εξωσχολικές δραστηριότητες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου Στέφανος Διαμαντής, ο Αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία Γιάννης Βέργης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και εποπτείας λειτουργίας του Θ.Ο.Π.Α.Α. και των χώρων άθλησης του Δήμου Νίκος Αλβανός και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δανάη Νικολάτου, Μαρία Ξένου και Τόμης Αγγελόπουλος.

Φωτογραφίες: Ηρακλής Λάμπρου/ Η φωνή του Αλίμου