Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ: Πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου μαστού «Φώφη Γεννηματά»

Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ: Πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου μαστού «Φώφη Γεννηματά»

Το διαγνωστικό κέντρο «Α- ΠΡΟΛΗΨΙΣ» συμμετέχει στο πρόγραμμα πρόληψης και ευαισθητοποίησης «Φώφη Γεννηματά» το οποίο  προσφέρει δωρεάν προληπτικούς ελέγχους μαστού.

Τουλάχιστον 1,3 εκατομμύρια γυναίκες στη χώρα μας θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν δωρεάν σε ψηφιακή μαστογραφία το αμέσως επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο του εθνικού προγράμματος για πρόληψη του καρκίνου του μαστού «Φώφη Γεννηματά».

Το πρόγραμμα αφορά όλες τις γυναίκες ηλικίας 50-69 ετών, οι οποίες διαμένουν στην Ελλάδα και διαθέτουν ΑΜΚΑ. Εξαιρούνται μόνο όσες έχουν ήδη κάνει ψηφιακή μαστογραφία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους είτε εκείνες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού κατά την τελευταία πενταετία.

Είναι ενδεικτικό ότι στην Ελλάδα μόνο το 11% των διαγνώσεων καρκίνου έγιναν κατά τη διαδικασία προληπτικού ελέγχου (checkup), σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου .Ποσοστό ιδιαίτερα χαμηλό που πρέπει στα επόμενα χρόνια να αυξηθεί.

Γιατί η πρόληψη σώζει ζωές!

 

 Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στα πλέον σύγχρονα τμήματα Ψηφιακής Μαστογραφίας 2D αλλά και 3D Τομοσύνθεσης του Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ.

 

Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ

Το διαγνωστικό μας...Το διαγνωστικό σας!

Άλιμος: Θεομήτορος 31, Τηλ. επικοινωνίας  210 98.50.000

Άγιος Δημήτριος: Θεομήτορος 40, Τηλ. Επικοινωνίας  210. 98.50.000

Καλλιθέα: Συντ. Δαβάκη 37, Τηλ. Επικοινωνίας 210 95.11.000

 

www.aprolipsis.gr