Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο «Sumka» θα βρείτε χειροποίητες τσάντες και αξεσουάρ που σίγουρα θα γίνουν αγαπημένα σας

Στο «Sumka» θα βρείτε χειροποίητες τσάντες και αξεσουάρ που σίγουρα θα γίνουν αγαπημένα σας

«Sumka» ονομάζεται το κατάστημα που διαθέτει υπέροχες χειροποίητες τσάντες και αξεσουάρ στο Άνω Καλαμάκι που έχουν, μέσα σε λίγες εβδομάδες που έχει ανοίξει, ήδη λατρέψει οι Αλιμιώτισσες.

Βρίσκεται στην οδό Δωδεκανήσου 21 στον Άλιμο και διαθέτει μοναδικές τσάντες, μπιζού, scrunchies, μάσκες  και άλλα αξεσουάρ, όλα χειροποίητα, φτιαγμένα με ποιοτικά υλικά. 

Στο «Sumka», αν δεν βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει μέσα από την μεγάλη ποικιλία των δημιουργιών τους, τότε αναλαμβάνουν να φτιάξουν τη τσάντα που θα ταιριάζει στο δικό σας στυλ και γούστο, με ό,τι ύφασμα και σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε. Στον όμορφο χώρο του θα βρείτε τσάντες για την καθημερινότητά σας, τσάντες θαλάσσης, αλλά και τσάντες για τις βραδινές σας εξόδους .

Θα βρείτε επίσης ιδιαίτερα κοσμήματα, βραχιόλια, κολιέ και δαχτυλίδια.

Όταν επισκεφτείτε τον χώρο τους θα διαπιστώσετε πως τα πάντα φτιάχνονται με μεράκι και χαμόγελο. Το «Sumka» ξεκίνησε ως προσωπικό χόμπι, όμως σύντομα «μεγάλωσε» και πλέον αυτό το χόμπι στεγάζεται σε έναν όμορφο χώρο στον Άλιμο.

Η ιδιοκτήτρια, Ναταλία Ρακόβιτς, μας είπε:

Η αρχική ιδέα για την κατασκευή χειροποίητης τσάντας και αξεσουάρ ξεκίνησε σαν ένα παιχνίδι, ένα πολύ προσωπικό χόμπι.

Με τον καιρό έγινε όραμα, για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού χώρου που θα ικανοποιήσει την ανάγκη κάθε γυναίκας, άντρα και παιδιού για την απόκτηση μιας τσάντας που θα συνδέεται με την δική τους προσωπικότητα .

Κι επιτέλους γεννήθηκε το Sumka, με προϊόντα αποκλειστικά χειροποίητα.

Όταν επισκεφθείτε τον χώρο μας θα διαπιστώσετε ότι φτιάχνονται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Τα υλικά είναι όλα προσεγμένα, καλαίσθητα και ποιοτικά, το σημαντικότερο όμως είναι ότι σεβόμαστε το προσωπικό σας γούστο και φτιάχνουμε αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε.

Αν δεν βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει μέσα από την μεγάλη ποικιλία των δημιουργιών μας τότε αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε την τσάντα που σας καλύπτει στο ύφος που επιθυμείτε, στο ζητούμενο μέγεθος και με το ύφασμα που θα διαλέξετε εσείς προσωπικά.

Εμείς θα χαρούμε πολύ να σας παραδώσουμε μία τσάντα φτιαγμένη μόνο για εσάς με μεγάλη αγάπη και υψηλή ποιότητα.

 

Sumka: Δωδεκανήσου 21, Άλιμος – 694 390 0962

Facebook

Instagram