Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Αδαμάντιος Μαντής: «Αυτός που σκότωσε το παιδί μου είναι ελεύθερος», ξεσπά η μητέρα του

Αδαμάντιος Μαντής: «Αυτός που σκότωσε το παιδί μου είναι ελεύθερος», ξεσπά η μητέρα του

Δικαίωση για το παιδί της ζητάει η μητέρα του 21χρονου διεθνή πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Λ. Ποσειδώνος τον Νοέμβριο του 2019.

Όπως καταγγέλλει η κ. Κατερίνα Τζιάλλα 30 μήνες μετά το θάνατο του γιου της δεν έχει γίνει ακόμα το δικαστήριο, ενώ παρά το γεγονός πως έχει απευθυνθεί σε εκπροσώπους της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής καμία απάντηση.

«Αγωνίζομαι 30 μήνες μόνη μου και δεν έχω πάρει καμία απάντηση» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ. Όπως υποστήριξε η ίδια το παιδί τους το «σκοτώθηκε από την εν ψυχρώ εγκληματική και δολοφονική οδήγηση» καταγγέλλοντας, μάλιστα, πως αυτός ο οδηγός που σκότωσε τον γιο της κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

Τέλος η κ. Κατερίνα Τζιάλλα, λέει ότι το μόνο που ζητάει είναι να αλλάξει η νομοθεσία για τους οδηγούς που προκαλούν θάνατο.

 «Ο οδηγός έτρεχε με 104 σε δρόμο για 40 χλμ/ώρα»

Το αυτοκίνητο του 21χρονου αθλητή βρισκόταν ακινητοποιημένο με αλάρμ στην αριστερή λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος και σύμφωνα με το πόρισμα της Τροχαίας, ο οδηγός που έπεσε πάνω στο όχημά του έτρεχε με διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο.

Ειδικότερα, στο επίσημο πόρισμα της Τροχαίας Πειραιά αναφέρεται πως ο οδηγός έτρεχε με 104,62 χλμ τη στιγμή που συνέβη το δυστύχημα, όταν το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο σημείο είναι τα 40 χλμ, ενώ φαίνεται να μην υπήρξαν επίσης ίχνη φρεναρίσματος.