Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Τροχαίο στην παραλιακή: Η ανακοίνωση του ΟΣΥ

Τροχαίο στην παραλιακή: Η ανακοίνωση του ΟΣΥ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου.

Όλα συνέβησαν όταν λίγο μετά τις 07:30, ένα λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας εκτράπη της πορείας του και έπεσε σε κολόνα του Τραμ. Όπως ανέφερε ο οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματος όταν, ενώ βρισκόταν εν κινήσει, έσκασε το λάστιχο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους επιβάτες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Έχουν τραυματιστεί ελαφρά οι πέντε επιβάτες και ο οδηγός, του οποίου τα τραύματα είναι πιο σοβαρά αλλά η κατάστασή του δεν θεωρείται κρίσιμη.

Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα του ατυχήματος από το σημείο δεν περνούσε κάποιος συρμός του Τραμ.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ

«Οι Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ. Α.Ε.) ενημερώνουν ότι σήμερα το πρωί στις 07.35 λεωφορείο, που εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή Β2 Αθήνα – Ελληνικό και ενώ ήταν επί της παραλιακής με κατεύθυνση τη Γλυφάδα, στο ύψος της Μαρίνας Αλίμου, εξετράπη της πορείας του, προσπέρασε το κράσπεδο του οδοστρώματος και εισήλθε στις γραμμές του Τραμ προσκρούοντας σε κολόνα.

Το λεωφορείο είναι από τα νεότερα οχήματα του Στόλου της Εταιρείας, η τεχνική του εικόνα βάσει των αρχείων της Ο.ΣΥ. είναι άριστη και διενεργείται έρευνα για τα αίτια της εκτροπής. Από το συμβάν 6 επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Στο νοσοκομείο τους επιβάτες επισκέπτεται και ο Γενικός Διευθυντής Παραγωγής της Ο.ΣΥ. Α.Ε.».

 

Φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI