Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Φέτος, μην αναβάλλεις άλλο τη γυμναστική σου

Φέτος, μην αναβάλλεις άλλο τη γυμναστική σου

Η καινούργια χρονιά ξεκίνησε και μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στη δύνη της πανδημίας, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία να αναβάλλεις την προπόνηση και τη γυμναστική σου.

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχεις ανάγκη στη ζωή σου στην άσκηση, καθώς θα αποτελέσει τη διέξοδό σου, θα σε τονώσει ψυχολογικά και κυρίως, θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη γενική κατάσταση της υγείας σου. Αν υποφέρεις από χρόνιους πόνους εξαιτίας της καθιστικής ζωής ή από τραυματισμούς, τότε έχεις κι άλλους λόγους να επισκεφτείς το The E.G Body Project.

Ολιγομελή τμήματα personal training που το ασκησιολόγιο είναι πάνω στις ανάγκες σου και κυρίως, με ασφάλεια, θα σε βοηθήσουν φέτος να βάλεις ξανά τη γυμναστική στη ζωή και την καθημερινότητά σου. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα με ένα ωραίο εξατομικευμένο πρόγραμμα είναι αρκετές ώστε να βελτιώσουν τη φυσική σου κατάσταση και να σε απαλλάξουν από στρες, χρόνιους πόνους και χαλάρωση.

Τώρα που οι γιορτές τελείωσαν και η νέα χρονιά βρίσκεται ακόμα στην αρχή της, θέσε τους στόχους για το 2022.

Βελτίωσε τη διατροφή σου, συμβουλεύσου τον γιατρό σου για βιταμίνες και επίλεξε το The E.G Body Project για την προπόνησή σου.

Η Ελένη Γεροντή και οι γυμναστές της έχουν πολύχρονη εμπειρία πάνω στο personal training ώστε να γυμναστείς σωστά και με βάση τους στόχους που έχεις θέσει.

Η άσκηση άλλωστε, δεν έχει να κάνει μόνο με το χάσιμο των κιλών, αλλά και με όλους τους λόγους που προαναφέραμε.

Τα τμήματα ξεκινούν από τις 07:30 το πρωί και συνεχίζονται έως και τις 22:00 το βράδυ. Τηρούνται ευλαβικά τα μέτρα προστασίας ώστε η προπόνησή σου να γίνει με ασφάλεια.

Αυτή τη χρονιά κάνε την καλύτερη επιλογή που θα βελτιώσει τη γενικότερη υγεία σου και ξεκίνησε γυμναστική.

 

Τhe E.G. Body Project:  Αριστοτέλους 36, Άλιμος - 697 322 9136