Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Οι εκπτώσεις στο κατάστημα με φυσικά καλλυντικά «Natans» ξεκίνησαν δυναμικά

Οι εκπτώσεις στο κατάστημα με φυσικά καλλυντικά «Natans» ξεκίνησαν δυναμικά

Από χθες, Δευτέρα, ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

Στο αγαπημένο μας κατάστημα με φυσικά και φυτικά καλλυντικά «Natans», οι εκπτώσεις θα κυμανθούν από 8% έως 35%.

Καθώς ο χειμώνας είναι εδώ, θα δώσουμε βαρύτητα στην περιποίηση προσώπου, για να δοκιμάσουμε και να γνωρίσουμε φυσικά προϊόντα φροντίδας προσώπου, κυρίως ελληνικών εταιρειών. Φυσικά ή οργανικά καλλυντικά που προάγουν την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας.

Οι εταιρείες, που συνεργάζεται το κατάστημα είναι επιλεγμένες με βάση την εμπειρία και τις ξεχωρίζουν για την ποιότητα των προϊόντων τους, την προσεγμένη συσκευασία τους, το σεβασμό στο περιβάλλον και φυσικά τις προσιτές τμές τους.

Προϊόντα απαλλάγμένα από επιβλαβείς ουσίες και εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά, που στην πλειονότητά τους έχουν όχι μόνο καλλυντικές, αλλά και φαρμακευτικές ιδιότητες.

Όλα τα καλλυντικά του «Natans» είναι cruelty free και τα περισσότερα είναι vegan.

Πρόκειται για μικρότερες ή μεγαλύτερες εταιρείες, που μετρούν χρόνια στην ανάπτυξη φυσικών προϊόντων και που ρίχνουν το βάρος τους περισσότερο στην ποιότητα και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και όχι τόσο στο marketing, το οποίο πολλές φορές λόγω υψηλού budget αφήνει στάσιμη τη βελτίωση των προϊόντων.

Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες από τις συνεργαζόμενες εταιρείες:

Blue Scents, Aloe+Colors, Pure Herbs Collections, Olive Touch, Evergetikon, Bioselect, Kalliston, Lavera, Benecos, Wet n Wild, Olivie, Euthalia Natural Cosmetics.

Η ιδιοκτήτρια, Ευγενία Γεωργακοπούλου, δηλώνει για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε:

Ευχόμαστε σε όλους Καλή & Δημιουργική Χρονιά! Το 2022 να απομακρύνει τις δυσχερείς συνέπειες του covid-19 και να μας χαρίσει υγεία! Να μπορέσουμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα και να ανταμώνουμε με τους συνανθρώπους μας χωρίς φόβο, αγωνία και μάσκες!

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας και την επιλογή σας για τις αγορές σας.

Τα καλά σας λόγια και η έμπρακτη στήριξή σας μας δίνουν χαρά & δύναμη για την συνέχεια!

 

 

Natans: Λ. Ιωνίας 75, 17456, Άλιμος - 210 9924449

https://natans.gr/