Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Την Κυριακή η μεγάλη ποδηλατοδρομία στον Άλιμο

Την Κυριακή η μεγάλη ποδηλατοδρομία στον Άλιμο

Μία ξεχωριστή ποδηλατοδρομία διοργανώνεται στον Άλιμο.

Ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με το Triathlon Lab Athens σας καλεί σε μία ποδηλατοδρομία που θα είναι αφιερωμένη στα θύματα τροχαίων με ποδήλατα.

Θα ξεκινήσει στις 08:00 το πρωί από το Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης και θα καταλήξει στο Δημαρχείο Αλίμου όπου σε μία σεμνή τελετή θα τιμηθούν τα θύματα.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Κονδύλη:

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων των Τροχαίων στους Δρόμους) ο Δήμος Αλίμου, σε συνεργασία με το Triathlon Lab Athens, διοργανώνει ποδηλατοδρομία μνήμης και διαμαρτυρίας για τα θύματα τροχαίων με ποδήλατα, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα δυστυχήματα που σχετίζονται με ποδηλάτες.

Η ποδηλατοδρομία θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου (Μαρίνα Αλίμου) και θα καταλήξει στο Δημαρχείο Αλίμου, όπου σε μία σεμνή τελετή θα τιμηθούν τα θύματα.

Στη συνέχεια, στο parking του Κολυμβητηρίου θα στηθεί χώρος εκπαίδευσης παιδιών για τη βελτίωση των ποδηλατικών δεξιοτήτων τους και τη σωστή οδηγική συμπεριφορά με ποδήλατα.

Όσοι ποδηλάτες επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτή την ποδηλατοδρομία μνήμης και ευαισθητοποίησης, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) ή

στο Triathlon Lab Athens.

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (υπεύθυνος Γιάννης Ψαρέλης) ή

στη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου του Δήμου Αλίμου:

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (υπεύθυνοι κ. Αντωνάκης Ιωάννης & κα Λεμονάκη Ελένη).