Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο «Τούνελ» θα βρείτε νηστίσιμες νοστιμιές και γευστικά μεζεκλίκια

Στο «Τούνελ» θα βρείτε νηστίσιμες νοστιμιές και γευστικά μεζεκλίκια

15 Νοεμβρίου ξεκίνησε η σαρανταήμερη  Νηστεία των Χριστουγέννων.

Στο «Τούνελ», το delicatessen που έχει γίνει η αγαπημένη στάση των Αλιμιωτών και όχι μόνο, θα βρείτε πεντανόστιμες νηστίσιμες προτάσεις και ιδέες για τις ημέρες της νηστείας.  Γευστικά εδέσματα που έρχονται κατευθείαν από την Πόλη, για νηστεία χωρίς έκπτωση στη γεύση.

Αλλά εκεί θα βρείτε και  λιχουδιές και εδέσματα που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού και που δεν είναι τυποποιημένα.

Τα προϊόντα του θα σας ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο της Πόλης, γιατί ο ιδιοκτήτης του, ο κύριος Κώστας, πιστός στην παράδοση, επιλέγει για εσάς τα καλύτερα.  Και όπως γνωρίζουμε ο Πολίτες είναι απαιτητικοί στα θέματα κουζίνας.

Μην αμελήσετε να δοκιμάσετε το απόλυτο μεζεδάκι για ούζο, την λακέρδα.  Λένε ότι η καλύτερα λακέρδα, η παστή παλαμίδα, είναι η πολίτικη.  Στην Πόλη τραπέζι δεν στρωνόταν αν δεν προηγούνταν λακέρδα με ούζο.  Από τις αρχές του φθινοπώρου τα κοπάδια της παλαμίδας από τη Μαύρη Θάλασσα διασχίζουν τον Κεράτιο κόλπο, για να περάσουν στη Μεσόγειο. Από αρχές φθινοπώρου μέχρι και το χειμώνα γίνονται οι φρέσκες παλαμίδες λακέρδες.  Η νοστιμιά της είναι αξεπέραστη, το πιο φινετσάτο μεζεκλίκι, βουτυρένιο από τη λιπαρή πρώτη ύλη, στιλπνό από την άλμη.

Στο «Τούνελ» θα βρείτε ότι θέλετε από ένα delicatessen και ειδικά ένα Πολίτικο delicatessen.

 

Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-21:00

Σάββατο: 09:00-20:00

Κυριακή 11:00-14:00

 

Τούνελ: Λ.Κυθηρίων 4, Άλιμος – 210 9565552