Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Αλίμου

Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Αλίμου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του Κοινωνικού Πλυντηρίου Αλίμου.

Λίγο μετά τις 13:00, ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με τη Unilever και Skip εγκαινίασαν το 3ο Κοινωνικό Πλυντήριο της χώρας, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Λειτουργεί καθημερινά 07:00 με 15:00 και απευθύνεται σε άστεγους, άπορους και οικονομικά ασθενέστερους πολίτες της πόλης που είναι εγγεγραμμένοι στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αλίμου.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε: «Η οικονομική κρίση και η πανδημία έχουν οδηγήσει πολλούς πολίτες να χάσουν αγαθά που θεωρούνται δεδομένα για όλους. Είναι πολύ σημαντικό που εγκαινιάζεται σήμερα αυτή η δομή και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την εμπιστοσύνη τη Unilever και τη Skip, οι οποίες προσφέρουν τα απορρυπαντικά, μαλακτικά και όλα τα αναλώσιμα. Στόχος μας είναι το Κοινωνικό Πλυντήριο να ανοίξει τις πόρτες του και για ευάλωτους κατοίκους άλλων περιοχών και όμορων δήμων, καθώς η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει όπου μπορεί να βοηθά τους πολίτες και να διευκολύνει τη ζωή και την καθημερινότητά τους».

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της εταιρείας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, Στέφανος Διαμαντής, οι Αντιδήμαρχοι Αναστασία Σιμητροπούλου και Γιώργος Μακαριγάκης. Ο Αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία, Γιάννης Βέργης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τις Διεθνείς Σχέσεις, Γεωργία Παπά,  η Ντόρα Δανοχρήστου και η Ράνια Ζαχαροπούλου, Διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Για το Κοινωνικό Πλυντήριο

Το Κοινωνικό Πλυντήριο, εφοδιασμένο με επαγγελματικό πλυντήριο και στεγνωτήριο, στεγάζεται στο κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών (Αριστοτέλους 25 & Αυξεντίου, ισόγειο) και τα ραντεβού κλείνονται στο τηλέφωνο 210 9815521 (Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 7 π.μ. έως 15:00).