Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ανακαινίστηκε το γήπεδο μπάσκετ της οδού Κουμουνδούρου

Ανακαινίστηκε το γήπεδο μπάσκετ της οδού Κουμουνδούρου

Το γήπεδο της οδού Κουμουνδούρου ανακαινίστηκε και παραδόθηκε στους πολίτες.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αναβάθμισης όλων των αθλητικών χώρων της πόλης μας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η ανέγερση του νέου κλειστού γηπέδου στο Καλαμάκι.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη:

Πανέμορφο και ασφαλές για τους αθλούμενους έγινε το γήπεδο μπάσκετ της οδού Κουμουνδούρου (στάση Μετρό Άλιμος), έπειτα από τις εργασίες ανακαίνισης του τερέν.

Ένας-ένας όλοι οι αθλητικοί χώροι της πόλης μας ανακαινίζονται και αναβαθμίζονται, ώστε να είναι ποιοτικοί, λειτουργικοί, καλαίσθητοι και απόλυτα ασφαλείς για όλους, ιδίως για τα νέα παιδιά που αθλούνται, παίζουν ή προπονούνται!

Δείτε στις φωτογραφίες πως έγινε ο χώρος, καθώς επίσης και τη μορφή που είχε πριν την ανακαίνιση.

Συνεχίζουμε με συστηματικούς ρυθμούς, επόμενος στόχος η ανέγερση του νέου Κλειστού γηπέδου στο κάτω Καλαμάκι, για το οποίο έρχονται νέα πολύ σύντομα!!