Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Ιωσήφ Κωνσταντινίδη

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Ιωσήφ Κωνσταντινίδη

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Ιωσήφ Κωνσταντίδη που «έφυγε» από κοντά μας πριν λίγες ημέρες.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Στέφανος Διαμαντής, ξεκίνησε τη συνεχιζόμενη συνεδρίαση δηλώνοντας: «Ο Ιωσήφ Κωνσταντινίδης ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν ένας άριστος φαρμακοποιός, Μυρεψός του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης. Παραστήκαμε στην Εξόδιο Ακολουθία με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη. Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και πρώην Δήμαρχοι ήταν εκεί. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ειδικά στην κόρη του».

Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης: «Είναι θλιβερό και λυπηρό για την οικογένειά του αλλά και για εμάς, καθώς ήταν ένας μάχιμος πολίτης. Ένας άνθρωπος που είχε προσφέρει πολλά χρόνια στην πόλη μας. Θα πρότεινα να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, καθώς είναι μία ελάχιστη τιμή που του την οφείλουμε όλοι», είπε και αμέσως τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σηκώθηκαν.