Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές και τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αλίμου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές και τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αλίμου

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αλίμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, ξεκίνησαν οι εγγραφές και τα μαθήματα για το νέο σχολικό έτος.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο στεγάζεται σε σχολικές αίθουσες του 1ου Λυκείου Αλίμου και διδάσκονται όλα τα μαθήματα του Γυμνασίου και του Λυκείου, αλλά και ξένες γλώσσες. Στις αρχές του επόμενου μήνα θα ξεκινήσουν και τα μαθήματα του Δημοτικού.

Η ανακοίνωση:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές και τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου για το σχολικό έτος 2021–2022.

Διδάσκονται όλα τα μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου (Γενικού & ΕΠΑΛ) και ξένες γλώσσες. Στις αρχές Οκτωβρίου ξεκινά και η μελέτη για τους μαθητές του Δημοτικού. 

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα στεγάζεται και φέτος σε σχολικές αίθουσες του 1ου Λυκείου Αλίμου (Υψηλάντου & Θησείου).

Σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου είναι να ενισχύσει μαθήτριες και μαθητές ευάλωτων οικογενειών, η παροχή ίσων ευκαιριών στη μάθηση σε όλα τα παιδιά και ταυτόχρονα η προώθηση της εθελοντικής προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης, αφού τα μαθήματα διδάσκονται αφιλοκερδώς από εθελοντές εκπαιδευτικούς.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατόπιν ραντεβού (τηλ.: 210 9831087, 08.00 π.μ. – 14.00), στη διεύθυνση: Παύλου Μελά 5 (γραφεία Σχολικής Επιτροπής). Οι εγγραφές συνεχίζονται έως 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας, μπορούν να καλούν στο 210 9831087 ή να επικοινωνούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά!!