Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η ανάρτηση του Ανδρέα Κονδύλη για το πρώτο σχολικό κουδούνι

Η ανάρτηση του Ανδρέα Κονδύλη για το πρώτο σχολικό κουδούνι

Ξεκίνησε χθες για τα Αλιμιωτάκια η νέα σχολική χρονιά. Μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου επέστρεψαν στα θρανία τους για τη νέα σχολική χρονιά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμαρχος παρέδωσε στα «πρωτάκια» τσάντα με σχολικά είδη και ευχές για «καλή πρόοδο».

Το απόγευμα της Δευτέρας έκανε τη δική του ανάρτηση για την «Καλή Σχολική Χρονιά».

Η ανάρτηση

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός σε όλα τα σχολεία του Δήμου Αλίμου, για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Τα σχολεία ξαναζωντάνεψαν με τα γέλια και τις φωνές των παιδιών.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές πολλών σχολείων του Αλίμου είχαν έναν επιπλέον λόγο για να χαίρονται: βρήκαν τα προαύλια των σχολείων τους πλήρως αναβαθμισμένα, χάρη στις εργασίες που κάναμε σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Όπως κάθε χρόνο, τα 'πρωτάκια' του Αλίμου πήραν από τον Δήμαρχο και την πρώτη τους σχολική τσάντα, ως δώρο για το καλωσόρισμα στο Δημοτικό Σχολείο!!

Θέλω και από εδώ να ευχηθώ με πολλή αγάπη σε όλα τα παιδιά, αλλά και στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς, να έχουν μία πολύ καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, δύναμη και πρόοδο!!

Τόσο εγώ, όσο και όλοι οι συνεργάτες μου στον Δήμο, θα είμαστε διαρκώς στο πλευρό των παιδιών και των σχολείων, ώστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για την υγειονομική τους ασφάλεια, αλλά και για την ποιοτική και όμορφη καθημερινότητά τους.

Καλή αρχή!!