Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Οι θεραπείες που θα κάνουμε το φθινόπωρο στο «Flawless Medical Aesthetic»

Οι θεραπείες που θα κάνουμε το φθινόπωρο στο «Flawless Medical Aesthetic»

Το δέρμα μας μετά την έκθεση στον ήλιο χρειάζεται ανανέωση και βαθιά ενυδάτωση.

Το σημαντικότερο στάδιο για την περιποίηση του δέρματος σε πρόσωπο, πλάτη και ντεκολτέ είναι ο βαθύς καθαρισμός (me vapeur, υδροδερμοαπόξεση, δερμοαπόξεση με διαμάντι/μικροκρυστάλλους). .

Στην κλινική Flawless Med, η top θεραπεία προσώπου αυτή την εποχή είναι η εξατομικευμένη θεραπεία Luminous- ένα πρωτόκολλο after sun και βαθιάς ενυδάτωσης. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και βαθύτερη θρέψη συνδυάζουμε με μεσοθεραπεία προσώπου skin booster με βιταμίνες και υαλουρονικό.

Τα πρωτόκολλα ομορφιάς που θα βρείτε στην κλινική καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος. Για θαμπά και ταλαιπωρημένα δέρματα ιδανική είναι η θεραπεία ενυδάτωσης και λάμψης C-VIT που μπορεί να συνδυαστεί και με ειδικά για την εποχή χημικά peels. Το πρωτόκολλο Anti-acne είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για λιπαρά και με τάση ακμής δέρματα. Αντιμετωπίζει τους φραγμένους πόρους, το σμήγμα και τη φλεγμονή.

Η αρχή του φθινοπώρου σημάνει την κατάλληλη εποχή για μόνιμη αποτρίχωση με laser. Στην κλινική  οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με laser αλεξανδρίτη, για μόνιμο και ανώδυνο αποτέλεσμα.

Μπορείτε να επωφεληθείτε της ειδικής προσφοράς αποτρίχωσης Laser Full Body μέχρι και τις 08/10!

 

Ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή: 12:00-20:00

Flawless: Θεομήτορος 48 και Πωγωνίου 1 – (απέναντι από το Shopping House)

Tηλέφωνο: 210 9858 001 – 210 9849 001

https://www.flawless-med.com/