Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του Αθλητικού Ομίλου Αστέρα Αλίμου

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του Αθλητικού Ομίλου Αστέρα Αλίμου

Την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι προπονήσεις του Αθλητικού Ομίλου Αστέρα Αλίμου γεμίζοντας με παιδικές φωνές και χαμόγελα το γήπεδο στο λόφο Πανί.

Οι μικροί μας αθλητές ξαναβρέθηκαν με ασφάλεια στον αγαπημένο τους χώρο, χάρηκαν που συνάντησαν ξανά τους φίλους και συναθλητές τους, και υποδέχτηκαν τα νέα μέλη της ομάδας. Διασκέδασαν με τις πρώτες προπονήσεις και έδειξαν πόσο αγαπούν και λατρεύουν αυτό που κάνουν.

Η διοίκηση της ομάδας και οι προπονητές με ευθύνη θα συνεχίσουν να προσφέρουν στα παιδιά μας ευχάριστο κλίμα προπονήσεων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βελτιωθούν και να διασκεδάσουν, θέτοντας παράλληλα όπου χρειάζεται τους κανόνες για τη σωστή συμπεριφορά και το σεβασμό σε συναθλητές και αντιπάλους.

"Σκοπός μας είναι οι αθλητές μας να προπονούνται και να διασκεδάζουν με ασφάλεια ώστε να συμβάλουμε και εμείς, μετά την οικογένεια και το σχολείο στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών", δηλώνουν.

Η διοίκηση και οι προπονητές θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους γονείς για την υποστηρικτική ατμόσφαιρα που υπάρχει ως τώρα. Το ευχάριστο κλίμα που υπάρχει σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας οφείλεται κυρίως σε αυτούς.

Οι υπεύθυνοι του Αθλητικού Ομίλου Αστέρας Αλίμου εύχονται στους αθλητές μας καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρονιά!

 

Για παιδιά απο 5 έως 15 ετών. 

Έναρξη 1η Σεπτεμβρίου.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές όλο το χρόνο.

Η συνδρομή είναι 25 ευρώ κάθε μήνα. Κόστος εγγραφής δεν υπάρχει.

Πληροφορίες :

Τριαντόπουλος Πέτρος

Τηλ:  6944789562-6944334148

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.