Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Mad Clip: Όσα είπε ο πατέρας του για το δυστύχημα

Mad Clip: Όσα είπε ο πατέρας του για το δυστύχημα

Αναπάντητα παραμένουν πολλά από τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τον τρόπο με τον οποίο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ο Mad Clip, με συνέπεια τον θάνατό του.

Ο πατέρας του δημοφιλούς τράπερ, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, μίλησε στην εκπομπή «T-live» του Alpha και ανέφερε κάποια από τα βιώματά του ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο του γιου του.

Οπως σημείωσε, «ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός, έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό παιδί είχε "αρρώστια" με τα αυτοκίνητα, όπως την είχε ο πατέρας του, εγώ δηλαδή.

»Από εκεί και πέρα, επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιος μου, το οδηγείς με τα χέρια. Αυτό έκανε και ο γιος μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων καταλαβαίνουν τι θα πει αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή, εάν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα. Οταν γλιστράει όμως ο ένας τροχός, φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει».

Σε ερώτηση για το εάν ο Mad Clip το έκανε συχνά αυτό, απάντησε: «Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ασφαλείας ο γιος μου όταν πήγαινε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης και οδηγούσαμε μαζί πολλές φορές. Ηθελε να μου δείξει το αυτοκίνητο το παλικάρι μου και εγώ του έλεγα "αγόρι μου μην οδηγάς έτσι, δεν είναι καλό, πήγαινε σε μια πίστα"».

«Ηταν το χόμπι του, ήθελε να ξεφεύγει κατά αυτόν τον τρόπο. Ξέρω ότι είναι πολύ κακό... Δηλαδή, δεν είναι καλό παράδειγμα αυτό για τη νεολαία και για τον κόσμο. Του έλεγα: "αγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη". Του το έλεγα ως παράδειγμα για να προσέχει. Επίσης, στο συγκεκριμένο μέρος 9 στις 10 φορές ποτίζεται το γκαζόν. Ο δρόμος σίγουρα γλιστρούσε πολύ πριν, όχι εκεί που έστριψε, άρα είναι πιθανό να είχε πάρει νερό ο τροχός».