Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Κρυοθεραπεία, Πρεσσοθεραπεία και Ems Sculpting στο υπερσύγχρονο κέντρο «Nice» στον Άλιμο

Κρυοθεραπεία, Πρεσσοθεραπεία και Ems Sculpting στο υπερσύγχρονο κέντρο «Nice» στον Άλιμο

Ένας κόσμος ομορφιάς και wellness , ένα spa σύγχρονης τεχνολογίας  ένα εναλλακτικό γυμναστήριο, αυτό είναι το Nice στον Άλιμο.

Γνωρίστε και επωφεληθείτε από την ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες της κρυοσαουνας( cryosauna) της τοπικής κρυοθεραπειας (local cryotherapy) της κρυοθεραπειας προσώπου ( facial cryotherapy) αλλά και της πρεσσοθεραπειας ,του διαδρόμου vaculife dual καθώς και του Ems Sculpting Pro III.

Με σεβασμό στην διαφορετικότητα των αναγκών, το Nice είναι η πρόσκληση για να συναντήσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Nice to meet you λοιπόν στον Άλιμο.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες

Tι είναι η κρυοσάουνα

Η Κρυοθεραπεία είναι μια επαναστατική μέθοδος κατά την οποία εφαρμόζονται στο σώμα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, από -120°C έως -190°C. Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσα σε έναν θάλαμο, ο οποίος ονομάζεται Κρυοσάουνα και διαρκεί μόλις 2 με 3 λεπτά. Η θερμοκρασία του κορμού δεν επηρεάζεται καθώς το παγωμένο μείγμα αέρα που δημιουργείται δεν περιέχει καθόλου υγρασία.

Τι είναι η πρεσσοθεραπεία

Η Πρεσσοθεραπεία είναι το δημοφιλές και γνωστό σε όλους λεμφικό μασάζ, στη σύγχρονη εκδοχή του. Με τη βοήθεια της τεχνικής vooder και μιας ειδικής στολής που εφαρμόζεται στα κάτω άκρα και την περιοχή της κοιλιάς, κυψελίδες αέρα ασκούν στοχευμένη πίεση και αποσυμπίεση ενεργοποιώντας τη φυσική κυκλοφορία της λέμφου.

Τι είναι το vaculife

To VacuLife είναι αερόβια άσκηση σε θάλαμο υποπίεσης. Απλό περπάτημα ή τρέξιμο στο διάδρομο σε συνθήκες αρνητικής πίεσης ή σε υπέρυθρες, από τη μέση και κάτω. Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για τη μέθοδο που θα μεταμορφώσει τις αναλογίες σου και θα σε απαλλάξει από τις ενοχλητικές «μεσογειακές» ατέλειες.

Τι είναι το Ems Sculpting Pro III

Είναι παγκοσμίως η μόνη μη επεμβατική συσκευή λιπογλυπτικής σώματος. Το EMS Sculpting PRO III είναι ένα μηχάνημα τεχνολογίας HIFEM, υψηλής ισχύος εστιασμένου μαγνητικού πεδίου. Προκαλεί μέχρι και 50.000 μυϊκές συσπάσεις σε 30 λεπτά, στοχεύοντας κάθε φορά σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Τονώνει όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος, κάνει καύση λίπους και προσφέρει γράμμωση, τόνωση και ανόρθωση, ανώδυνα. Εφαρμοζεται σε κοιλιά, στομάχι, γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, πόδια.

 

Nice: Λ. Βουλιαγμένης 564, Άλιμος – 211 4184055

https://nicecryo.gr/