Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν στο σπίτι τους, τώρα μπορούν

Άλιμος: Όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν στο σπίτι τους, τώρα μπορούν

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον για τους πολίτες που το επιθυμούν.

Ο Δήμος Αλίμου θα προχωρήσει στην καταγραφή των πολιτών ώστε στη συνέχεια να προγραμματιστεί ο εμβολιασμός τους από αρμόδιο κλιμάκιο.

Αν επιθυμείτε να εμβλολιαστείτε στο σπίτι μπορείτε να καλέσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 με 14:00, στα τηλέφωνα:  210 9853580 και 210 9883140.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Κονδύλη

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλίμου σε συνεργασία με την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής (1η ΥΠΕ) συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια εμβολιασμού κατά της COVID-19, με στόχο την προστασία της ζωής και της υγείας όλων των πολιτών.

Ειδικότερα, προχωράμε στην καταγραφή κατοίκων του Δήμου Αλίμου, οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν στο σπίτι τους («κατ’ οίκον»), ώστε στη συνέχεια να προγραμματιστεί ο εμβολιασμός τους από αρμόδιο κλιμάκιο.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης ενδιαφέρεται να εμβολιαστεί κατ’ οίκον, να δηλώσει τη συμμετοχή του στα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας: 210 9853580 και 210 9883140, καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 08:00-14:00.

Για την καταγραφή των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητα τα παρακάτω στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο
  • ΑΜΚΑ
  • Διεύθυνση

Στα ίδια τηλέφωνα, παρέχονται πληροφορίες και διευκρινίσεις από το προσωπικό του Δήμου μας.