Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Αυτές τις παπαρδέλλες του Due Pentole πρέπει να τις δοκιμάσεις αν είσαι λάτρεις των ζυμαρικών

Αυτές τις παπαρδέλλες του Due Pentole πρέπει να τις δοκιμάσεις αν είσαι λάτρης των ζυμαρικών

Οι λάτρεις των ζυμαρικών και της ιταλικής κουζίνας, έχουν ήδη ξεχωρίσει το εστιατόριο Due Pentole.

Το ιταλικό εστιατόριο που βρίσκεται στο ισόγειο του Shopping House έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως το καλό φαγητό χρειάζεται καλές πρώτες ύλες που θα ‘βρεθούν στα σωστά χέρια’. Ο Γιάννης Καβούκης και ο Αλέκος Γαμπιεράκης φέρνουν καθημερινά στα τραπέζι μας αυθεντικές ιταλικές γεύσεις που ξεχωρίζουν.

Μία από τις σπεσιαλιτέ τους είναι και το πιάτο «Pappardelle Due Pentole». Αποτελείται από παπαρδέλες με λεπτές φέτες από μοσχαρίσιο φιλέτο, σπαράγγια και ντοματίνια σε σάλτσα άσπρης τρούφας. Συνοδεύεται από τριμμένη παρμεζάνα.

Ο όμορφος εξωτερικός του χώρος αποτελεί σημείο συνάντησης της παρέας, καθώς μπορεί να βρίσκεται δίπλα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης μας, όμως χαρίζει την ιδιωτικότητα και την ησυχία που χρειαζόμαστε ώστε να απολαύσουμε το φαγητό και τη συζήτηση με την παρέα.

Ετικέτες κρασιών συνοδεύουν τέλεια τις μακαρονάδες, τις ναπολιτάνικες πίτσες αλλά και τα πιάτα anti pasti. Φυσικά, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα δροσιστικά επιδόρπια, με δικό μας αγαπημένο το tiramisu.

 

Due Pentole: Θεομήτορος 41 (Εμπορικό Κέντρο Shopping House), Άλιμος - 210 9821177