Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Οι νεότερες πληροφορίες για την επίθεση ανηλίκων στον 14χρονο στον Άλιμο

Οι νεότερες πληροφορίες για την επίθεση ανηλίκων στον 14χρονο στον Άλιμο

Νεότερες πληροφορίες σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ ένας 14χρονος στον Άλιμο από μία ομάδα ανηλίκων.

Ο νεαρός έπεσε θύμα επίθεσης με κουζινομάχαιρο και σουγιά ώστε να του κλέψουν το κινητό.

Το περιστατικό έγινε έξω από ταχυφαγείο στη λεωφόρο Αλίμου.

Το χρονικό της επίθεσης

Δύο παρέες, η μια αποτελούμενη από επτά ανηλίκους και η άλλη από πέντε, συναντήθηκαν τυχαία στο λεωφορείο, με κατεύθυνση από την πλαζ Αλίμου προς το ύψος των McDonalds.

Κατά την έξοδο των πέντε από το λεωφορείο άρχισε να ξεδιπλώνεται ένα σκηνικό τρόμου. Μέλη της παρέας των επτά παιδιών, αποτελούμενη από πέντε αγόρια και δύο κορίτσια, άρχισαν να φτύνουν και να υβρίζουν την άλλη παρέα.

Στη συνέχεια, από την παρέα των πέντε παιδιών, δύο κορίτσια μπήκαν στο ταχυφαγείο για να παραγγείλουν, δυο αγόρια κατευθύνθηκαν προς το σούπερ μάρκετ για να ψωνίσουν, το πέμπτο μέλος της παρέας όμως, ο 14χρονος μαθητής, έμεινε έξω από το ταχυφαγείο.

Τότε εμφανίστηκε μπροστά του η παρέα των επτά. Τον περικύκλωσαν και άρχισαν να επιδίδονται σε βωμολοχίες εναντίον του. Έπειτα, ανέβασαν επικίνδυνα τους τόνους βγάζοντας δύο μαχαίρια, ένα κουζινομάχαιρο και έναν σουγιά.

Αφού του επιτέθηκαν με γροθιές και κλοτσιές, άρχισαν να τον μαχαιρώνουν. Ο νεαρός φέρει τραύματα από μαχαίρι στα πλευρά και την πλάτη.

Στην επίθεση συμμετείχαν και τα δυο κορίτσια από την παρέα των επτά. Ο 14χρονος δέχτηκε τρεις μαχαιριές, δύο στα πλευρά και μια στο πίσω μέρος του σώματός του.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους αυτόπτες μάρτυρες ενώ τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του 14χρονου ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και από χθες νοσηλεύεται στο Παίδων Αγία Σοφία.

Επίσης, στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙ.ΑΣ, η οποία συνέλαβε και τους επτά ανηλίκους, που προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου και αποφασίστηκε να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελία ανηλίκων με την διαδικασία του αυτοφώρου.